Samsung Odyssey G7 monitör nasıldır?

Gerçekten bilgin yok senin bu kadar insan panel diyor hala insanlara birşeyler anlatmaya çalışıyorsun, oku şunları az bilgilen.

İnsanlara bir şey anlatmaya çalışsaydım sorun yoktu ama cahile bir şey anlatmaya çalışıyorum sıkıntı burada 😂

Şikayetvar’ı kaynak olarak attıktan sonra seni daha fazla kaale alamam.

2021 yılından beri cayır cayır kullanıyorum. Hatta hor kullanıyorum diyebilirim. Gayet memnunum. Ghosting var diyen arkadaşa bu monitörün Hardware Unboxed tarafından yapılan incelemesini izlemesini öneririm.

Ben 6 bine almıştım. 14 bin olmuş. Vay be. Monitör pazarına hakim değilim ama bu fiyat bandında daha iyileri olabilir, iyi bir araştırın derim.

2021 yılından beri cayır cayır kullanıyorum. Hatta hor kullanıyorum diyebilirim. Gayet memnunum. Ghosting var diyen arkadaşa bu monitörün hardware unboxed tarafından yapılan incelemesini izlemesini öneririm.

Ben 6 bine almıştım. 14 bin olmuş. Vay be. Monitör pazarına hakim değilim ama daha iyileri bu fiyat bandında olabilir, iyi bir araştırın derim.

Hocam zaten kimse hepsinde var demedi denk gelebiliyor dedik ki gelenler de var şansınıza gelmemiş. İncelemeye gelince ben zaten ghosting gelmezse şansınıza iyi bir monitor dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı