Öfkeyi ne geçirir?

O kadar kolay olmuyor, sinirlendiğim zaman öfkemi çıkartacak eşya arayan ve en kısa sürede o şeyi yok etmeyi hedefleyen bir robota dönüşüyorum.

Ben çok sinirlendiğim de şahsen, boş eski klavyemin ya da mousemın kutusunu yumrukluyorum,
içine de bir şey koyup.
Rahatlatıyor.
Ama bence bunu yapmak insanı şiddete itiyor.

Hocam benim sizin gibi bir arkadaşım vardı birisiyle telefonda çok hararetli bir görüşme yaptı bende şaka olsun diye boncuk tabancasıyla sırtından vurmuştum elindeki kumandayı fırlatmıştı neyse ki dodgelemiştim kafama gelse bayağı hasar bırakırdı biraz süre geçince özürleştik.

Kick Boks başlamadan önce bende senin gibiydim her şeyi şiddetle çözmeyi tercih ederdim. Kick Boks profesyonel olarak devam ettiğimden o kadar rahat oluyorum ki. Dövüş benim için çözüm olmadığını görüyorum zaten rakiplerimden korkmadığımdan sinirlenmiyorum da bence korkak insanlar sinir patlaması geçirir :)

Doktor değilim ama tahminimce sinir krizi geçiyorsunuz, sinir hastası olabilirsiniz. Yeni mouse için paranızın olmadığını kestiremeyecek kadar gözünüz kararmış en basit bir düşmede bile. Siz bir de mutfakta bir şey keserken yanınızda sizi sinirlendiren birisi olduğunu düşünün. Bir psikiyatri uzmanına görünmelisiniz hem de en kısa zamanda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı