Öğle arasında okuldan gitmeye hocalar bir şey diyebilir mi?

@Iskenderun o zaman ailen okula gidip müdürle konuşmayı denesin benim oğlum öğle arasında eve gelebilir iznim var diye. Okulun bırakmamasının sebebi, okuldan çıktıktan sonra nereye gideceğini bilemezler ve bir şey olursa sorumluluk onların olur.
 
Usta anlamamışsın sen. Hani bu öğle arasında millet dışarı yemeğe falan gidiyor ya, özgür oluyorlar ya öğle arasında, işte ben de direkt eve gideceğim ve okul o gün için bitecek. Geri dönmeyeceğim yani.

Tamamdır şimdi anladım. Alt tarafı yarım gün yok yazılırsın. Disiplin suçu olduğunu düşünmüyorum çünkü, bende dahil olmak üzere çoğu arkadaşım arada kaçamaklar yapıyoruz. Öğleden sonra gelmiyoruz. Ya da sabahtan gelmeyip öğleden sonra geliyoruz. Karşılığında yarım gün yok yazılıyoruz. Devamsızlık 5 günü geçerse belge alamıyoruz. 10 günü geçer ise sınıfta kalıyoruz. Bize anlatılan bu şekilde. Kimse de sana tutanak tutmaz.
 
Sağ olun arkadaşlar, Sanırım bir sorun yok. Yarın öğle arasından sonra gideceğim. Ciddi diyorum, çok fena sıkılıyorum öğleden sonra. O yüzden gitmek istiyordum. Yarın son durumu yazarım, hadi iyi günler.
 
Herkes saçma sapan şeyler demiş. Tutanak falan diyen olmuş. :D

Hiçbir şey olmaz. Öğlen arasında okulda sayılmazsın ve eve gidersen sadece öğleden sonra gelmedi olarak yarım gün yok yazılırsın. Onun dışında hiç kimse sana bir şey demez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı