Öğlen ve gece ders çalışmak mantıklı mı?

Dalıp gitmediğin ve derse tekrar başlarken sorun yaşamadığın sürece bakabilirsin. Kendin dene bir kere bak bir kerede bakma hangisinde daha iyi olmuş karar ver daha iyi olur. Kitap okumakta iyi olur.

Yok hocam hiç kolay değil ya gene denedim gene saat 9 da bayıldım öğlen 12 de kalktım gene 3 saat uyudum gün boyu uyumamak imkansız be hocam çok zorladımda işte...

Yok hocam hiç kolay değil ya gene denedim gene saat 9 da bayıldım öğlen 12 de kalktım gene 3 saat uyudum gün boyu uyumamak imkansız be hocam çok zorladımda işte...
Bugün uyuma kahve iç uykun gelince duş falan al gece mışıl mışıl uyu 3 güne düzelir zorlaman lazım

Hocam sizinle alakalı o zaman 15 saat uyumanız hiç normal değil. Ben 3-4 günde bu uyku planına alışmıştım.

Bugün uyuma kahve iç uykun gelince duş falan al gece mışıl mışıl uyu 3 güne düzelir zorlaman lazım
o iş olmuyor işte kahve içince daha beter oluyor hiç uyuyamayabiliyorsunda bugün düzelttim gibi sanki

Gece çalışılmaz.

1 gün uyumadım sonra düzelttim uykumu sabah 8 de kalktım şimdi gene 11 de yattım gene 2 saat uyuyamadım kafayı sıyırıcam az kaldı mastürbasyonuda azaltmam lazım ama gene uykumu getirmek için onu da denemem lazım Tanrı böyle işi kahretsin ya ne yapacağım ben ya böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…