Öğlen ve gece ders çalışmak mantıklı mı?

Esnek çalışmada mat ve geo çalışmak çok yormaz ama sanırım 1 saat kısarım belki duruma göre çok yoruluyorsam yarım saate düşürürüm molayı peki sizce mola sırasında telefondan Online satranç oynamak mantıklı mıdır? Ders çalışırken verimi bozar mı?

Peki kitap okumada ekleyip uyuma saatini 12 yapmak mantıklı mıdır?
Dalıp gitmediğin ve derse tekrar başlarken sorun yaşamadığın sürece bakabilirsin. Kendin dene bir kere bak bir kerede bakma hangisinde daha iyi olmuş karar ver daha iyi olur. Kitap okumakta iyi olur.

2 günde alışmasını beklemiyorum zaten 1 hafta olur 10 gün olur ama alışması lazım. Bende normalde çok geç yatan biri olarak sınav senemde bu programa geçtim, bir süreden sonra. Keşke en baştan beri yapsaymışım diyorum. Yönlendiren olmadı bu konu hakkında.

Yok hocam hiç kolay değil ya gene denedim gene saat 9 da bayıldım öğlen 12 de kalktım gene 3 saat uyudum gün boyu uyumamak imkansız be hocam çok zorladımda işte...

Gece çalışılmaz.

1 gün uyumadım sonra düzelttim uykumu sabah 8 de kalktım şimdi gene 11 de yattım gene 2 saat uyuyamadım kafayı sıyırıcam az kaldı mastürbasyonuda azaltmam lazım ama gene uykumu getirmek için onu da denemem lazım Tanrı böyle işi kahretsin ya ne yapacağım ben ya böyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı