Öğlenciliğe nasıl alışabilirim?

icasilverballers

Hectopat
Yer
İstanbul
9. sınıfım, yeni bir okula nakil aldırdım. Giriş saati 13.40, çıkış saati 19.45. Günün yarısı gitmiş oluyor ama erken kalkma derdin olmuyor. Okuduğum okul ile ev arasında 10dk mesafe var. 11 veya 12. sınıf olsaydım 7 de girip 1 de çıkacaktım ama maalesef 9 ve 10'lar için öğlenci durumu var. Bu duruma 10. sınıf için nasıl alışabilirim? Sizce böyle olması daha mı iyi? (tatile 3 ay kalmış 3 ay için sıkıntı olmaz seneye alışmam gerekecek)

9. sınıfım, yeni bir okula nakil aldırdım. Giriş saati 13.40, çıkış saati 19.45. Günün yarısı gitmiş oluyor ama erken kalkma derdin olmuyor. Okuduğum okul ile ev arasında 10dk mesafe var. 11 veya 12. sınıf olsaydım 7 de girip 1 de çıkacaktım ama maalesef 9 ve 10'lar için öğlenci durumu var. Bu duruma 10. sınıf için nasıl alışabilirim? Sizce böyle olması daha mı iyi? (tatile 3 ay kalmış 3 ay için sıkıntı olmaz seneye alışmam gerekecek)
Sabah 7.10 da başlıyor dersim ve saat sabah 6'da kalkmam gerek. Tavsiyem o okuldan da nakil aldırıp tam gün bir okula geçin. Her gün sabah 6 da okula gidince tek yaptığınız şey derste uyumak oluyor..

9 ve 10'da kendinizi geliştirebilirsiniz sabahları. Sabah kalkın, spor yapın. Daha sonra da ilgilenmek istediğiniz bir şey hakkında kendinizi geliştirin ve okula gidin. Okuldan geldiğinizde hâliniz olmayacak birçok şeyi yapabilirsiniz.

11 ve 12 zaten biraz daha dersle geçecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı