Ders nasıl çalışılır, siz nasıl çalışıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Jave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 44
  • Görüntüleme 5.564
Kendine uygun çalışma şeklini bulman lazım. Mesela ben Notion'a not alıyorum, arada açıp okuyorum. Deftere yazmayı hayatım boyunca hiç sevmedim.

Kendine uygun çalışma şeklini bulman lazım. Mesela ben Notion'a not alıyorum, arada açıp okuyorum. Deftere yazmayı hayatım boyunca hiç sevmedim.
hocam ben tam olarak millet bana konuyu çalıştıktan sonra 300 soru çöz diyor hiçbir şey anlamıyorum 300 soru nasıl çözüyorlar ? yani genel olarak anlayamıyorum milletin nasıl çalıştığını

Ben evde çalışamıyorum, hele kendi odamda çok zor. Çünkü teknolojik aletleri gördükçe çalışma isteğim azalıyor. O yüzden ya okulun kütüphanesinde veya kumsala gidip çalışıyorum akşam üstü. Sessiz yer arıyorum. Bazen gittiğim bir kafe oluyor veya park. Ben eksik olduğum konuların videosunu izleyip tekrarını yapıyorum, sonra test çözümlerine bakıyorum.

Her derse böyle çalışıyorum çünkü derslerimin hepsi sayısal. Sözel derslerim olsaydı farklı yollarla çalışırdım belki.
sözel derslerede aynı yöntemi uygularsak bi yararı olur mu kalıcılık sağlar mı ?
Ben evde çalışamıyorum, hele kendi odamda çok zor. Çünkü teknolojik aletleri gördükçe çalışma isteğim azalıyor. O yüzden ya okulun kütüphanesinde veya kumsala gidip çalışıyorum akşam üstü. Sessiz yer arıyorum. Bazen gittiğim bir kafe oluyor veya park. Ben eksik olduğum konuların videosunu izleyip tekrarını yapıyorum, sonra test çözümlerine bakıyorum.
Bende tam tersi ev hariç hiçbir yerde çalışamam teknoloji bağımlılığım var o yüzden pc hariç her şeyi salona koyuyorum sonra odama geçiyorum
Bakma sen onlara. Anlayarak sindirerek çöz. Onlar biraz ileri seviye.
hocam 300 soru çözmek ne ya :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı