Öğrenci için 15.000 TL'ye kadar tablet tavsiyesi

ahmet421

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 10 bin - 15 bin TL arası bütçem var, okulda kullanmak için bu aralıkta bir tablet arıyorum. PDF'lerle(ders kitapları ve romanlar), ofis programlarıyla, mühendislik(endüstri mühendisliği) uygulamalarıyla uğraşacağım. Arada bir de çizim yapma ihtimalim var. Kafamda iPad Air 5. nesil vardı ancak kalemi ve klavyesiyle birlikte bütçemi aşıyor gibi. Eğer diyorsanız ki Apple'ın sattığı kalemi ve klavyeyi almak zorunda değilsin, şu kalemden alırsın iPad Air'in yanında, kalem ve klavye için tavsiyenizi de ayrıca almak beni mutlu eder. Kalem ve klavye konusunda ek bir araştırma yapamadım.

Tercihim bu fiyat bandında herhangi bir Apple ürünüdür. Ancak iddialı olduğunu düşündüğünüz diğer markaları da önerirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 10 bin - 15 bin TL arası bütçem var, okulda kullanmak için bu aralıkta bir tablet arıyorum. PDF'lerle(ders kitapları ve romanlar), ofis programlarıyla, mühendislik(endüstri mühendisliği) uygulamalarıyla uğraşacağım. Arada bir de çizim yapma ihtimalim var. Kafamda iPad Air 5. nesil vardı ancak kalemi ve klavyesiyle birlikte bütçemi aşıyor gibi. Eğer diyorsanız ki Apple'ın sattığı kalemi ve klavyeyi almak zorunda değilsin, şu kalemden alırsın iPad Air'in yanında, kalem ve klavye için tavsiyenizi de ayrıca almak beni mutlu eder. Kalem ve klavye konusunda ek bir araştırma yapamadım.

Tercihim bu fiyat bandında herhangi bir Apple ürünüdür. Ancak iddialı olduğunu düşündüğünüz diğer markaları da önerirseniz çok sevinirim.

Depolama için bu kadar fark vermek ne kadar mantıklı bilmiyoeum ama bunu alıp bulut depolama da satın alabilirsiniz. Kalem olarak Apple Pencil almanızı öneririm. Kalan bütçe ile uyumlu herhangi bir klavye alabilirsiniz. Orijinali gereksiz pahalı.

Klavye konusunda bir şey diyemem ama orijinal Apple kalemi her türlü daha iyidir. Zaten alternatif olabilecek Logitech kalemi de 1800 TL. Onun dışında her türlü Air 5 + 2. nesil kalem almanızı öneririm. 1'e çok daha kullanışlı ve pratik. Makale yazmayacaksanız klavyeyle çok işiniz olmaz. Bluetooth ile klavye mouse bağlayabilirsiniz zaten. 300-400 TL'ye halledersiniz onu. Toplamda 18K civarına patlar size. Bütçeniz yeterse Air 5 alın, yetmiyorsa da zorlamanın alemi yok, 10. nesil alırsınız.

iPad 10. nesil ile Air 5. nesil arasındaki farkı hissetmem veya bu farka önem vermem için tam olarak ne ile uğraşıyor olmam gerekiyor?

Son sorduğum sorunun cevabının benim için önemi var, mümkünse netleştirir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı