SiyahiBeyfendi
Hectopat
Hocam Polatlı'ya falan bakın anlarsınız. 95% i tarla ya da boş arazi.Ankara nasıl çöl bence Google bir Kızılcahamam'ı vesaire aratın. İstanbul bence her yer beton: )
Hocam Polatlı'ya falan bakın anlarsınız. 95% i tarla ya da boş arazi.Ankara nasıl çöl bence Google bir Kızılcahamam'ı vesaire aratın. İstanbul bence her yer beton: )
Türkiye'nin en yaşanılabilir yeri. Deniz yok diye güzelim şehir laf yiyor.Çöl ama sırf çöl diye de Ankara'dan gidilmez yani. Örneğin genellikle trafik yok, taksi bulmak dert değil gibi gibi sıralanabilir.
Hocam Polatlı'ya falan bakın anlarsınız. 95% i tarla ya da boş arazi.
Yok, çöl basbayağı. Yeşillik namına gösterilecek hiçbir şeyi olmadığı için 250 km^2 karelik alanı gösterebiliyorsunuz sadece. Biraz baktım Kızılcahamam'ın da yarısı çölmüş zaten. Sadece karagöl'ün çevresi yeşillik gibi duruyor. Güzel memleket ama çöl yani. Bütün ankaralı kardeşlere selam olsun, darılmaca yok.
İstanbul zengin degilsen yasanacak memleket degil. Evler kutu gibi, alanlar dar, yesillik sehrin iclerinde az. Ankara inanilmaz yesil bir yer olmayabilir ama genis ve ferah, pek cok yerde park var ve evler daha buyuk.
Hocam tarla bölgeleri çöl sayılmıyor diye biliyorum çölde buğday falan ekemezsinkiHocam Polatlı'ya falan bakın anlarsınız. 95% i tarla ya da boş arazi.
Zengin olan kişi bir zahmet tatil yerlerinde yaşasa daha iyi bence be hocam![]()
Türkiye'de çöl olarak sınıflandırılacak yer yok zaten halk arasındaki çağrışımı bu olduğu için söyledim.Hocam tarla bölgeleri çöl sayılmıyor diye biliyorum çölde buğday falan ekemezsinki.
Ayni şey degil ki. İstanbul parasi olan adam icin cok guzel bir sehir. Her turlu imkan, her seyin en iyisi orada mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.