Merhaba, yeni telefon alacağım ve öğrenci indiriminden faydalanarak Samsung M34 almayı düşünüyorum. Hepsiburada'da şu anda 8500 TL ama Hepsiburada'dan alırsam öğrenci indiriminden faydalanabilir miyim?
Ben de öyle biliyorum da hepsiburadadan alınca işlemleri nasıl yapacağım tam olarak onu bilmiyorum.Güzel telefona benziyor. Yüksek öğretim öğrencileri indirimden yararlanabiliyor diye biliyorum.
Ne zaman aldın? İndirim bitti diye duydum da devam ediyor mu hala bilmiyorum.Ben kardeşime öğrenci indirimi ile aldım. Fiyatına göre güzel cihaz.
Ne zaman aldın? İndirim bitti diye duydum da devam ediyor mu hala bilmiyorum.
İade yatınca haber verebilir misin ? Ben de indirimden faydalanmayı düşünüyorum.1 ay önce Hepsiburada üzerinden aldım. GSB. Biz'e faturayı yükledim vergi iadesinin yatmasını bekliyoruz.
İade yatınca haber verebilir misin? Ben de indirimden faydalanmayı düşünüyorum.
Benim tam 6 ay sonra yatmıştı. Sonrasında tablet aldım oda 4-5 ay sonra yattı.Tabii haber veririm. Aldığın aydan sonraki ayın 20'sinde yatıyor diye biliyorum.
Faturada IMEI yazıyor mu?1 ay önce Hepsiburada üzerinden aldım. GSB. Biz'e faturayı yükledim vergi iadesinin yatmasını bekliyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.