Öğrenci olarak iPhone alınır mı?

Mehmet Ali Gök

Decapat
Daha fazla  
Bir yüksek lisans öğrencisi / adayı dışarıda çalıştığı maaşından biriktirip gerçekten iPhone almalı mı? Sürdürülebilirlik ve uzun ömür açısından bugün IPhone'un yeri sizce nedir?

Bir yüksek lisans öğrencisi / adayı dışarıda çalıştığı maaşından biriktirip gerçekten iPhone almalı mı? Sürdürülebilirlik ve uzun ömür açısından bugün IPhone'un yeri sizce nedir?

Hangi model olduğuna bağlı ama bana kalırsa iPhone alınmaz artık her yazılım güncellemesinde eskitiyorlar.

Bütçeni zorlayacaksa çok üst modeller almak için kendini zora sokmanın hiçbir anlamı yok. Bütçenin yettiği doğrultuda 2.el modellere de bakabilirsin. Bütçe önemli bütçe nedir?
Bütçem 30b - 35b arası

Bütçeni zorlayacaksa çok üst modeller almak için kendini zora sokmanın hiçbir anlamı yok. Bütçenin yettiği doğrultuda 2.el modellere de bakabilirsin. Bütçe önemli bütçe nedir?

Bütçem 30b - 35b arası

5 yıl boyunca hiçbir sorun yaşamadan iPhone 6 kullandım, bugün aynı şey geçerli midir onu merak ediyorum.

Gereğinden daha pahalı ve vergiyle iyice uçuyor. Birkaç aylık maaşınızın tamamını bir telefon için vermek çok fazla. İşinizi görecek bir cihaz alıp ileride de iPhone alabilirsiniz. Telefonunuz bozulursa tamir masrafı bile çok. Özellik olarak geride kalacak eski model almaya da değmez.

iPhone düşmanı ilan edilmeden: Her Apple ürününü kullanıyorum ama köle gibi de aylarca bir telefon için çalışılmaz.

Bütçem 30b - 35b arası

5 yıl boyunca hiçbir sorun yaşamadan iPhone 6 kullandım, bugün aynı şey geçerli midir onu merak ediyorum.
O bütçede 13 var ama ben 13 önermem kamerası özellikle ön fazlasıyla kötü. Tavsiyem o bütçede bir s23 veya s24. Yeni nesil bir Samsung alıp 5 6 sene rahatça kullanabilirsiniz merak etmeyin samsung artık düzeldi kasma donma vs eser yok artık.

Gereğinden daha pahalı ve vergiyle iyice uçuyor. Birkaç aylık maaşınızın tamamını bir telefon için vermek çok fazla. İşinizi görecek bir cihaz alıp ileride de iPhone alabilirsiniz. Telefonunuz bozulursa tamir masrafı bile çok. Özellik olarak geride kalacak eski model almaya da değmez.

iPhone düşmanı ilan edilmeden: Her Apple ürününü kullanıyorum ama köle gibi de aylarca bir telefon için çalışılmaz.
Bende aynı şekilde düşünüyorum.

Bütçem 30b - 35b arası
Apple'ın tüm olayı zaten çok uzun yıllar taş gibi kalması değerini koruması zamanla leş olması çok da mümkün değil. Tüm paran o ise paranın %10'u ile iPhone 6S veya biraz daha iyi bir şey olsun istiyorsan XS tarzı bir cihaz alman daha mantıklı olur. Tüm paranı telefona vermek gereksiz. S23 tarzı cihazlara da bakabilrisin fakat dediğim gibi tüm paran o ise gereksiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı