Öğrenci olarak iPhone alınır mı?

Bence iOS kamera ve işlemcide her halukarda daha iyi. Evet populer kültür köleleri Apple'dan yana ama hiç haksızda sayılmazlar. Daha yeni çıkan S24 ve 3 yıllık iPhone 13 işlemci testinde kafa kafayalar kameradada 13 alıyor. Tek sorun fiyat. Ben kişisel olarak yaklaşık 1 aydır S24 Ultra kullanıyorum 15 Pro Max'e param yetmediği için bunu aldım. Memnunum ama kamera ve video olarak iPhone her halukarda önde. S24 ultraya iPhone X'ten geçtim ve sevemedim ön kamerasını.

Bir yüksek lisans öğrencisi / adayı dışarıda çalıştığı maaşından biriktirip gerçekten iPhone almalı mı? Sürdürülebilirlik ve uzun ömür açısından bugün IPhone'un yeri sizce nedir?

Size tavisyem bütçemizin yettiği cihazı alın 32 35bin bandından S23 256 GB terhcih edebilirsin ben biraz inceleme şansım oldu gerçekten hem tasarım hem de donanım olarak çok güzel bir cihaz.

Bir yüksek lisans öğrencisi / adayı dışarıda çalıştığı maaşından biriktirip gerçekten iPhone almalı mı? Sürdürülebilirlik ve uzun ömür açısından bugün IPhone'un yeri sizce nedir?
iPhone’u eğer güncellersen ömrü çok kısadır. Ya hiç yazılım güncellemesi yapmayacaksın ve keyifle 5-6 sene kullanacaksın ya da güncelleyeceksin her sene modelini yükselteceksin. Hem güncelleyeyim hem uzun süre kullanayım dersen onu geç derim. Kullanırsın ama keyif alamazsın çünkü zamanla performans düşüyor, ısınmalar artıyor ve kamera kalitesi bariz düşüyor güncellemeler ile. Bundan sonraki aşama sürünme oluyor. Bunları göze alarak alabilirsin :)

IPhone'u eğer güncellersen ömrü çok kısadır. Ya hiç yazılım güncellemesi yapmayacaksın ve keyifle 5-6 sene kullanacaksın ya da güncelleyeceksin her sene modelini yükselteceksin. Hem güncelleyeyim hem uzun süre kullanayım dersen onu geç derim. Kullanırsın ama keyif alamazsın çünkü zamanla performans düşüyor, ısınmalar artıyor ve kamera kalitesi bariz düşüyor güncellemeler ile. Bundan sonraki aşama sürünme oluyor. Bunları göze alarak alabilirsin :)

iPhone SE 2020 kullanıyorum kamera kalitesinde veya hızında hiçbir sorun yok. iOS 18 yüklü. Telefonumda oyun oynamıyorum ve şarjda dahil olmak üzere normal kullanımda dahi ısınmıyor.

iPhone SE 2020 kullanıyorum kamera kalitesinde veya hızında hiçbir sorun yok. iOS 18 yüklü. Telefonumda oyun oynamıyorum ve şarjda dahil olmak üzere normal kullanımda dahi ısınmıyor.
SE2020’ye iOS13 kurma imkanımız olsaydı (yani çıktığı zamandaki sürümdü iOS 13) o zaman gerçek kıyası görürdün. O haline göre şu anki cihazının kamera kalitesindeki düşüşü, ısınmaların ve performansın yavaş kaldığını görürdün demek istiyorum hocam. Mesele zaten sorun olup olmaması değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı