Öğrenci yurdunda notebook nasıl korunur?

cayyokbokic

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar ben 2-3 ay sonra liseye başlayacağım ve yatılı okumam gerekiyor. Ben bu sene ailemden sınav hediyesi olarak Msi gt80 titan aldım. Gittiğim okula bilgisayarımı götürmek istiyorum fakat yurt ortamının nasıl bir batak olduğunu da biliyorum. Bilgisayarın çalınmaması, zarar görmemesi için nasıl önlemler almalıyım? Okulların yurtları hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa diye de ilk üç tercihi yazıyorum belki ona göre de bir cevap alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

1)Galatasaray Lisesi
2)İstanbul Erkek Lisesi
3)Kabataş Lisesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Gittiğin yerdekiler büyük ihtimal hunharca çalışmaktan bilgisayar görmemişlerdir. Bizim arkadaş 3 sene önce biz LoL oynarken ölümüne ders çalıştı şuan Kabataş'ta. Adı Kemal. Görürsen selam söyle :D 11. sınıflarda bir abin olur :D Neyse orası öyle bir bataklık olmaz merak etme. Zaten 3 okulunda kendi pansiyonları var. Yalnız benim bildiğim bilgisayar götürmene izin vermiyorlar pansiyona.

Kardeşim o tercih ettiğin okullarda ders çalışmaktan bilgisayar oynamaya vakit kalmıyordur.:)
Hırsızlık olayına gelince öyle kişiler o okullarda bence bulunmaz rahat ol.

Öncelikle okulun ve cihazın hayırlı olsun. Sana tavsiyem ilk önce yurda gidince laptop götürme. Aradan biraz geçsin ortamı gör. Daha sonra götürürsün. Bu olay başıma geldiği için tecrübe ile sabittir. Böyle olaylar olabilir. Dikkat etmelisin. Eğer ortam iyi ve güvenilir ise getirirsin bilgisayarını. Veya yurt idaresine ver kullanmadığın zamanlar. Dolabının kilidini değiştirmek ve sağlam bir kilit takmak işe yarar. Benim aklıma gelen çözümler bunlar. Ama bilgisayarı kullanmadığın zamanlar idareye bırakmanı tavsiye ederim. Tekrar okulun ve bilgisayarın hayırlı olsun.

Dersler her şeyden önce gelmeli! O cihaz senin yanında olduğu sürece aklından GTA 5, LoL, sosyal medya çıkmayacak! Sen en iyisi telefonunu götür, cihazı eve koy, geldiğinde oynarsın oyununu :). İllaki götüreceğim diyorsan @BrainHacker isimli arkadaşımızın dediği gibi Kensington kilidini kullan, kafan rahat olsun :).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı