fermaNga
Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar cidden anlamıyorum ya, içimdekileri tam anlamıyla dökersem hem konum onaylanmayacak hem de uyarı alacağım. Gerçekten öğrenciye gereksiz, yük gözüyle bakıyorlar. Böyle insanlardan nefret ediyorum. En içten aşırı kötü dilekler diliyorum haklarında. Umarım dünyada bir hayır göremezler. Böyle ucube olunamaz. 3-5 kuruş fazla kazanmak için milleti hücrelerine kadar yapıştıran minibüs şoförlerinin de Allah ayrı belasını versin. Kuruşuna kadar verdiğim para haram olsun. Hele bir havalar iyice ısınsın bak ahanda burada para kazandırırım ben onlara. Sürekli "Yav öğrenciler çantanızı çekin, orada durmayın, şurada durmayın milleti rahatsız etmeyin tarzı şeyler söyleniyor. Hırsız olarak görenler de var. Öğrenciler siz ücretinizi göndermeyip kaçıyorsunuz gönderin ücretleri gibisinden şeyler söyleniyor. Sanki diğer herkes melek. Ayrıca ben 3 yerden bitiyorum zaten. Hem aşırı gürültü yüzünden başım ağrıyor, hem tank gibi çanta yüzünden omzum ve sırtım GG oluyor. Hem de çok kalabalık olduğu için midem bulanıyor. Kalabalık yerleri de normalde sevmeyen biriyim. Yemin ederim bıktım. Öğrencilere yük olarak bakanların Allah bin türlü belasını versin. Biz zorunlu gidip geliyoruz o Berkehan Çepni gibi sövdüğüm insanlar gezmek için şeyinin keyfine sağa sola gidiyorlar. Gelip öfkemi buraya kusayım dedim. Berkehan Çepni'yi bırakın Sönmez Reis gibi küfür etsem öfkem dinmiyordu çünkü. Neyse, umarım böyle insanlar puf olup kaybolurlar. (Sanırım uyarı almamak için yazabileceğim en kibar hali bu şekilde)