Öğrencilik için iPad 10.nesil vs iPad Air 5.nesil

Semih_D

Picopat
Katılım
27 Haziran 2023
Mesajlar
367
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaz ayında çalışıp satın alacağım. Bütçede elimden geldiğince düşmeye çalışıyorum. Oyun oynamam. Tableti öğrencilik için kullanacağım. Arada sırada YouTube, Spotify falan sadece. Arada çok büyük bir fark var ise bütçeyi çıkıp Air 5 alacağım. Ayrıca son sorum olarak 64 GB yeterli olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Air modelleri sizin işinizi görecektir. Kaldı ki kendiniz çalışıp alacaksanız zor bir temin süreci olacak. Pro'dan ziyade size Air daha uygun olur. Öğrencilik işlerinizi de gayet yeterli çözer. Ama 64 GB konusunda emin değilim. Ben olsam en az 128 GB modeli alırdım. Ve yine sizin için son olarak öğrenci olduğunuzdan dolayı kalemde tasarrufa gitmemenizi öneririm. Orijinal kalem kullanmadığınız zaman ki keyif ile orijinal arasında çok fazla fark var. Ve öğrencilik yazı yazmakla ilgili ise bunda da tasarruf etmemenizi öneririm…
 
Samsung tarafına bakmayı düşündünüz mü? Oyun - Render - Profesyonel Çizim yapmayacaksanız yüksek paralara 64 GB tablet almak pek mantıklı durmuyor. S9 FE veya S9 FE Plus hatta bütçe artarsa direkt S9 daha iyi bir tercih olur.
 
air 5 64 gb kullanıyorum. sırf öğrencilik hayatı için yeterli. hiçbir şeyi silmememe rağmen 2 senede daha 40 gb doldurdum. yetmezse yanına google drivedan 100 gb alırsanız bütün cihazlarınızı yedekleyebilirsiniz. ben böyle kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntı da yaşamadım.
 

Geri
Yukarı