Öğretilenleri kaydetmek için program önerisi

mertpivvo

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
5.052
Makaleler
4
Çözümler
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, her sene sıfırdan İngilizce öğrenmeye başlarım fakat sonra üşenip bırakırım. Bu sefer çok heveslendim ve az çok öğrenmek istiyorum. Bu öğrenme işleminin kısa sürmeyeceğinin farkındayım, bu yüzden öğretilerin hepsini not alıp tekrar edeceğim.
Örneğin: İngilizce kelimenin üstüne ufak bir şekilde telafuzunu yazmak istiyorum. Alttaki kelime büyük, kelime üstündeki küçük olacak. Bu gibi basit şeyleri sağlayacak tekrar etmemi sağlayacak kullanışlı bir program varsa önerilerinizi bekliyorum.
 
Yapışın kalem kağıda. Eliniz ağırsın ki çalıştığınızı hissedin.
İngilizce konuşma ve not alma ile gelişir bilgisayar başı olmaz öyle.
 
Windows 10 kullanıyorsan ücretsiz olarak OneNote indirebilirsin. Microsoft'un kendi programı. Gelişmiş not defteri görevi görüyor ben de kalem kağıdı bıraktım artık notlarımı oraya yazıyorum. Bol özellik var istediklerini yapabilirsin. Windows Store'dan indiriyordun galiba.
 
Kalem kağıt ile yapsana? Hem öğrenme şevki gelir. Hep PC hep PC tabi sıkılırsın.
Önceki çalışmamda deftere yazmıştım zaten bununla bir ilgisi yok. Defterim yok ve ufak kağıtlara yazdığımda kolayca kağıtlar doluyor. Yeni defter almak istemiyorum hiç PC'de çalışmadım bu yüzden program üzerinden çalışacağım belki daha pratik olabilir bu sefer çalışma isteğim çok yüksek bunu kaybetmeden klavye ile hızlıca önemli kelimeleri doldurmak istiyorum. Belki ileride deftere falan doldururum bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı