Sesli konuşmada sesi kaydetmek için program önerisi

Hususlara göre değişir bence ki böyle bir şeyin olacağını düşünmüyorum ne gördüm ne duydum. Normal olarak herhangi biri yayın veya oyun video kayıdı alan biride bu duruma düşerdi ama böyle bir şey yok.
Evet hususlara göre değişir fakat karıştırdığnız şey birinin rızası olmadan kişinin sesini veya görüntüsünü elinde bulundurmanız,
Türk ceza kanunun'da şöyle bir madde var ;
TCK madde 134'de düzenlenen bu suça göre, (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır.
  • Kişisel verilerin kaydedilmesi suçu,
  • Haberleşmenin Gizliliğini İhlal suçu,
  • Kişisel verileri ele geçirme, yayma veya başkasına verme suçu.

Normal video kaydı alabilirsin sonra videoyu mp3e çevirebilirsin.
Mantıklı.
İzinsiz ses kaydı almak suç teşkil ediyor. Program önermeyin konu kapatılsın.
Evet hususlara göre değişir fakat karıştırdığnız şey birinin rızası olmadan kişinin sesini veya görüntüsünü elinde bulundurmanız,
Türk ceza kanunun'da şöyle bir madde var ;
TCK madde 134'de düzenlenen bu suça göre, (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır.
  • Kişisel verilerin kaydedilmesi suçu,
  • Haberleşmenin Gizliliğini İhlal suçu,
  • Kişisel verileri ele geçirme, yayma veya başkasına verme suçu.
Ben program adı önerisi istedim; Türk Ceza Kanunu maddelerini değil.

Mantıklı.

Ben program adı önerisi istedim; Türk Ceza Kanunu maddelerini değil.

Bizde size yaptığınız şeylerin bir sonucunun ve o sonuçlarında bir yaptırım olduğunu hatırlatmak istedik, illegal bir şey için bizim burada size herhangi bir taktik program önereceğimizi düşünmeniz başlı başına saçma bir şey.

Bizde size yaptığınız şeylerin bir sonucunun ve o sonuçlarında bir yaptırım olduğunu hatırlatmak istedik, illegal bir şey için bizim burada size herhangi bir taktik program önereceğimizi düşünmeniz başlı başına saçma bir şey.
Bu tür programları illegal işler için kullanacağımı nereden biliyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı