Öğretmen olup atanmak çok mu zor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Katalonyayaslm

Centipat
KPSS diye bir sınav sistemi gelmiş. Mesela orada ilk 20-30 gibi bir sıralama yapsak atanmamız zor mu olur?
Aşağıdaki gibi bir sonuç yıl çalışıp yaparım.

Dosya Ekleri

• IMG_9709.png
    IMG_9709.png
    147,6 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleme:
KPSS diye bir sınav sistemi gelmiş. Mesela orada ilk 20-30 gibi bir sıralama yapsak atanmamız zor mu olur?
Aşağıdaki gibi bir sonuç yıl çalışıp yaparım.

Öğretmen atamaları çok zor çok iyi bir sonuç bile alsan minimum 1-2 sene beklemen lazım. Ben çevremde bu şekilde gördüm internette de bundan yakınan çok insan var ve ben öğretmenliğinde geleceğinin olduğunu düşünmüyorum artık.

Torpil yoksa ilk 10a girip atanamayanlar bile var.

Hocam sen ciddi misin ben yıl boyu öğretmenlik düşünüp çalıştım YKS'ye.

Çok iyi puanlarla atanamayıp maalesef kendi hayatına son veren öğretmenlerimiz var bu da demek oluyor ki bu işte iyi bir torpil dönüyor. Bence risk almaya değmez.

Hocam ne diyeceğimi şu an bilemedim böyle bir yönünü bilmiyordum ya.

Öğretmen atamaları çok zor çok iyi bir sonuç bile alsan minimum 1-2 sene beklemen lazım. Ben çevremde bu şekilde gördüm internette de bundan yakınan çok insan var ve ben öğretmenliğinde geleceğinin olduğunu düşünmüyorum artık.

Hocam yani kesin 1-2 sene bekliyoruz atama için çok iyi puan alsam bile atanmam kesin değil.

Eğitim sisteminden memnunsanız bence olabilirsiniz.

Eğitim sistemi ile ne alakası var bu işin o zaman tıp sisteminden memnun olmayanlar doktor olmasın.

Hocam sen ciddi misin ben yıl boyu öğretmenlik düşünüp çalıştım YKS'ye.

Hocam ne diyeceğimi şu an bilemedim böyle bir yönünü bilmiyordum ya.

Hocam yani kesin 1-2 sene bekliyoruz atama için çok iyi puan alsam bile atanmam kesin değil.

Hocam belki işiniz yaver gider çok daha erken atanırsınız ama benim çevremden ve internetten gördüğüm bu şekilde hem atanan öğretmenlerde matematik Türkçe öğretmenleri falan değil rehberlik öğretmenleri falan atanıyor en fazla.

Aynı şekilde bu soruyu bende merak ediyorum, atanmak kolay değil biliyorum 1-2 yıl az bile geldi.

Hocam belki işiniz yaver gider çok daha erken atanırsınız ama benim çevremden ve internetten gördüğüm bu şekilde hem atanan öğretmenlerde matematik Türkçe öğretmenleri falan değil rehberlik öğretmenleri falan atanıyor en fazla.

Hocama am torpil dediniz benim torpilim falan yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı