Öğretmen olup atanmak çok mu zor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Derse 40 dakika geç adamı takmazsın fakat belki dersini çok iyi işleyecek kişiler atanamıyor?
Bende ondan bahsediyorum zaten, doğru düzgün iş yapmayan bence yatarak para kazanan bir adam gelmiş mühendislik fakültesinde ders anlatıyor. Zaten paramı alıyorum mantığında.

Nasıl gelmişler hocam.

Bende ondan bahsediyorum zaten, doğru düzgün iş yapmayan bence yatarak para kazanan bir adam gelmiş mühendislik fakültesinde ders anlatıyor. Zaten paramı alıyorum mantığında.

Biz ona karşıyız zaten yanlış anladınız sanırım.

Bende ondan bahsediyorum zaten, doğru düzgün iş yapmayan bence yatarak para kazanan bir adam gelmiş mühendislik fakültesinde ders anlatıyor.

Ben de bundan rahatsızım zaten, böyle şeyler olmamalı.

KPSS diye bir sınav sistemi gelmiş. Mesela orada ilk 20-30 gibi bir sıralama yapsak atanmamız zor mu olur?
Aşağıdaki gibi bir sonuç yıl çalışıp yaparım.
Öğretmenler artık KPSS ile atanmıyor. AGS'ye giriyorsunuz. Atanma zorluğu ise alana göre değişiyor. Örnek vermek gerekirse Din Kültürü öğretmeni olursanız 1800.'ü olsanız bile atanırsınız ama Biyoloji öğretmeniyseniz 30. olup atanamayabilirsiniz gibi.

Derse geç gelmesini savunmuyorum. Ama o kişi öğretmen değil. Eğitim bilimleriyle bir ilgisi yok. Adam ders anlatamıyor diye ona kızamazsın. O sana bir şey katmaya çalışmaz senin ondan bir şey almaya çalışman lazım

Hocam bende öğretmenlik düşünüyorum mezun olana kadar sistemin değişmesini umuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…