Bende ondan bahsediyorum zaten, doğru düzgün iş yapmayan bence yatarak para kazanan bir adam gelmiş mühendislik fakültesinde ders anlatıyor. Zaten paramı alıyorum mantığında.
Afedersiniz de bu noktaya kadar nasıl geldiğini neden sorgulamıyorsunuz. Elektrik mühendisliği, sensörler. Bizim peşimizde koşsun diyen olmadı, değer görmek istemek ne zamandan beri suç? Derse 40 dakika geç gelen adamı kim takar?
Bende ondan bahsediyorum zaten, doğru düzgün iş yapmayan bence yatarak para kazanan bir adam gelmiş mühendislik fakültesinde ders anlatıyor. Zaten paramı alıyorum mantığında.
KPSS diye bir sınav sistemi gelmiş. Mesela orada ilk 20-30 gibi bir sıralama yapsak atanmamız zor mu olur?
Aşağıdaki gibi bir sonuç yıl çalışıp yaparım.
Öğretmenler artık KPSS ile atanmıyor. AGS'ye giriyorsunuz. Atanma zorluğu ise alana göre değişiyor. Örnek vermek gerekirse Din Kültürü öğretmeni olursanız 1800.'ü olsanız bile atanırsınız ama Biyoloji öğretmeniyseniz 30. olup atanamayabilirsiniz gibi.
Afedersiniz de bu noktaya kadar nasıl geldiğini neden sorgulamıyorsunuz. Elektrik Mühendisliği, sensörler. Bizim peşimizde koşsun diyen olmadı, değer görmek istemek ne zamandan beri suç? Derse 40 dakika geç gelen adamı kim takar?
Derse geç gelmesini savunmuyorum. Ama o kişi öğretmen değil. Eğitim bilimleriyle bir ilgisi yok. Adam ders anlatamıyor diye ona kızamazsın. O sana bir şey katmaya çalışmaz senin ondan bir şey almaya çalışman lazım