Öğretmen şikayet edilebilir mi?

Kknksonur

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EVGA RTX 2070 SUPER İNTEL İ7 10700K 32GB RAM
Meslek
Öğrenci
Lisedeyim son dersteyiz hoca önceki önceki hafta gruplar oluşturmuş. Ben de kendini bu haftada herkes kendi grubunun yanına oturacak da ben de kendi grubumın yanına geçtim. Ondan sonra benim kendi masamda coğrafya kitabım kalmış. Arkadaşımdan coğrafya kitabını istedim bunu coğrafya hocası gördü, sinirlendi. Beni yanına çağırdı omuzunu sert bir şekilde ensemi sert şekilde sıkmaya başladı. Canım acıdı bir şey demedim seni bir yumruk da indiririm buraya dedi. Ben bu adamı şikayet etmek istiyorum. Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?

Lisedeyim son dersteyiz hoca önceki önceki hafta gruplar oluşturmuş. Ben de kendini bu haftada herkes kendi grubunun yanına oturacak da ben de kendi grubumın yanına geçtim. Ondan sonra benim kendi masamda coğrafya kitabım kalmış. Arkadaşımdan coğrafya kitabını istedim bunu coğrafya hocası gördü, sinirlendi. Beni yanına çağırdı omuzunu sert bir şekilde ensemi sert şekilde sıkmaya başladı. Canım acıdı bir şey demedim seni bir yumruk da indiririm buraya dedi. Ben bu adamı şikayet etmek istiyorum. Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
CİMER'e şikayet edebilirsin ama sonuç alır mısın bilemem.

Öncelikle sınıf rehber öğretmenine durumu anlatman ve çözüm alınmaması halinde okul müdür yardımcısına danışıp çözüm arayabilirsiniz.

Boş uğraşırsın, ben lise zamanımda böyle hocalar gördüğümde diş gösteriyordum. Öyle omzumu sıksa elinden tutar çekerdim. Onlarda bana çok bulaşmazlardı. Biraz diş göster ama saygını bozmadan göster. Alttan alttan. Hocam çekin elinizi diyip falan şey yapabilirsin. Seni disipline falan gönderse de hiçbir şey çıkmaz omzumu sıktı canım acıdı elinizi çekin dedim dersin. Sana bağırıyorsa da gözüne gözüne bak. Ben biraz dişliydim, öyle seni bir yumrukta indiririm falan deseydi net sert çıkışırdım.

Dediklerim tamamen doğru rencide etmek için sınıfın gözü önünde yaptı bi şahitlik durumj olabilirmi
Söylediklerinizin "tamamen doğru" olduğunu baz alıp hareket edeceksek MEB'e şikayet edilebilir. Tabii ki tırnak içindeki kelimeler önem arz ediyor.

Hocam kanıtınız varsa CİMER'e şikayet edin aksi halde boşa uğraşırsınız.

Bir şeyleri eksik anlatıyorsun gibi geldi bana, derste konuşup duruyorsan hoca arkadaşından kitabı isterken yine arkadaşlarınla muhabbet edip dersi kaynatmaya çalıştığını sanmış olabilir. Sence hoca neden bunu yaptı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı