Öğretmen tüm sınıfa tutanak tutabilir mi?

Ortaokul için konuşuyorum masum olanlarada tutmuşlardı herkesin velisi gelmişti fakat tutanaklar silinmemişti.
Sınıfça tutanak mı tutuldu yoksa sadece tehdit mi etti hoca?

Dostum ortaokulda tutanak yok çok aşırı bıçaklama olaylarında oluyor.
11. sınıfa gidiyorum ortaokulda en kral olayları yaşadım sadece örneğin bir olay olmuşsa onunla alakalı uyarı yaparlar bunlarda zaten resmiyete geçmez.

Birebir yaşadım hocam ben niye bilmediğim şeyi üstüne basa basa yazayım.

Hocam siz kaç yaşındasınız?
Konuşmaya nasıl tutanak tutulmuyor orasını anlamadım?

Kardeş ben bu zamana kadar en az 10 kez hocanın gelip tutanak tutacağım laflarını duydum bunlar sadece göz korkutmak amaçlı.
Ancak eğer liseye gidiyorsanız şahsi bir olayda tutanak yersiniz.

11. sınıfa gidiyorum ortaokulda en kral olayları yaşadım sadece örneğin bir olay olmuşsa onunla alakalı uyarı yaparlar bunlarda zaten resmiyete geçmez.

Resmiyete zaten geçmezde tutanak tutuluyor onu söylemeye çalışıyorum hatta herkesin velisi toplanmıştı bir sınıfa neden tutuldu gibisine fakat hoca sanırım hepsine tek tek açıklama yapmış nasıl bir açıklama yaptı orasını bilemiyorum fakat sınıfça tutulmuştu.

Tutamaz. Şu hocalardan ve idarecilerden kurallara uyduğunuz sürece korkmayın. Bir yanlış yaparlarsa doğruca MEB'i arayıp isim vererek şikayet ediyorsunuz ve süt görmüş kediye dönüyorlar.🙂

Kardeş ben bu zamana kadar en az 10 kez hocanın gelip tutanak tutacağım laflarını duydum bunlar sadece göz korkutmak amaçlı.
Ancak eğer liseye gidiyorsanız şahsi bir olayda tutanak yersiniz.

Tutanak var ama kelebek saplamadığın sürece sorun yok.

Resmiyete zaten geçmezde tutanak tutuluyor onu söylemeye çalışıyorum hatta herkesin velisi toplanmıştı bir sınıfa neden tutuldu gibisine fakat hoca sanırım hepsine tek tek açıklama yapmış nasıl bir açıklama yaptı orasını bilemiyorum fakat sınıfça tutulmuştu.

Velileriniz ne yapacak ki? Şikayet etmeliydiniz.

Tutamaz aslında tutabilir sınıf içi disiplini bozmadan lakin bu kadar uzun ve zahmetli bir işte tutsa dahi uğraşacağını sanmıyorum benim zamanımdada çok yaparlardı korkutmak amaçlı ek olarak konudaki bir arkadaşın "11.sınıfım ortaokulda en kral olayları yaşadım." cümlesi gerçekten komikti.

Tutanak ne ki; ben mi anlamadım?
Tutanağın kendisi kağıt parçası, içeriği önemli değil mi ki?
Dileyen dilediği konuda tutanak tutar da içeriğin gerçeği yansıtması lazım.
Saçma sapan bir konuda tutarsa kendi rezil olur, size bir zararı nasıl olacak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı