Öğretmenler Fobim Var

Barış Dinç

Hectopat
Yer
BAYRAKLI
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar okul açılmasını istiyorum fakat hiç derslere girmedim ne canlı ne sınıf grubu.
Korkum şu okul açılınca sanki öğretmenlerin benim yaratıcım gibi velim gibi sorguya çekip "Sen ne hatle derslere girmezsin" veya "Neden Derslere Girmedin" gibi sorguya çekmeleri size ne dersem de hakaret sayılacak. :(

Keyfinizden girmediyseniz azar işiteceksiniz. Durumunuz yoksa anlatacaksınız.
Keyfimden girmedim denilebilir fakat girdiğim derslerde ders harici herşeyi duyuyordum herşey çok karmaşıktı bende girmemeye başladım fakat öğretmenlerin böyle bir hakkı olmamasına rağmen beni azarlamısına ne demeli ?

Size sadece sorabilir. Zaten şiddet gibi bir sorunun olmaz. Ama bileşenlere sahipken derse girmiyorsanız bence azar işitmeyi hak ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama kimse sabah 8.30'da mutlu bir şekilde ders açmıyor.
Ever Bileşenlere Sahibim ve girmiyorum fakat dediğim o değil öğretmenler bana neden sanki beni kendileri büyütüp yetiştirip okul ihtiyaçlarımı kendileri karşılıyorlarmış gibi beni resmen şiddet gösterir gibi sorguya çekmelerini diyorum düşük alacaksam kendim alacağım sanki ben düşük alırsam öğretmenin evine haciz gelecekmiş gibi davranıyorlar.
Çalışıyordum, dersleri Yolladığınız PDF'ler ve kayıtlarla tamamladım diyebilirsin.
PDF - Kayıtlar - EBA - WHatsapp veya Tonguç hiç çalışmadım zaten eminim canlı dersler verimli olmadığından çok zor olmayacağından aklımdaki ve bildiklerimi yapar bilmediklerimide deneyerek 50-60'ın üstü not alsam kısaca geçsem yeter gibi geliyor. son gün Tonguç Monguç çalışırım.

Ever Bileşenlere Sahibim ve girmiyorum fakat dediğim o değil öğretmenler bana neden sanki beni kendileri büyütüp yetiştirip okul ihtiyaçlarımı kendileri karşılıyorlarmış gibi beni resmen şiddet gösterir gibi sorguya çekmelerini diyorum düşük alacaksam kendim alacağım sanki ben düşük alırsam öğretmenin evine haciz gelecekmiş gibi davranıyorlar.

PDF - Kayıtlar - EBA - WHatsapp veya Tonguç hiç çalışmadım zaten eminim canlı dersler verimli olmadığından çok zor olmayacağından aklımdaki ve bildiklerimi yapar bilmediklerimide deneyerek 50-60'ın üstü not alsam kısaca geçsem yeter gibi geliyor. son gün Tonguç Monguç çalışırım.
Liseyi bitirip kurtulayım diyorsun yani? Doğru, tinerci de lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı