Öğretmenler neden akıllı tahta kullanmayı bilmiyorlar?

SonOyun21

Centipat
Katılım
5 Nisan 2023
Mesajlar
112
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ya arkadaş bir tanesi bilemi bilmez ya? Geçen okulda İngilizceci kitaptaki sesler için EBA'ya girip listening açacak. EBA'ya girdi ses dosyalarını indireceğine kitabı indiriyor ya. Diyorum hocam PDF dosyasını indiriyorsunuz. Oradan açılmaz ses dosyalarını indirmeniz lazım dinlemiyor, diyor yok öğretmen arkadaşlar böyle söylemiş bilmem ne. Kanser oldum. Orada sınıftaki diğerleri de bilmiyor. Neyse hoca açamadı. Sonra ben baktım hocanın indireceği yok ben flaşa atıp getirdim okula. Yani demek istediğim böyle hocası olup okulda kriz geçiren var mı acaba?
 
Bilen öğretmen de var bilmeyen de...
Bu da eleştiri noktası olabilir ancak; burada bir tane öğretmenle şu şekilde karşılaştın diye genelleme yapman pek etik değil.
 
Bir hocanın en azından ders materyallerini açacak ve kullanacak kadar bilgisi olması lazım. Ama bu bizde pek de yok gibi. Tahtayı kullanmayı bilen bir hoca görünce hayretler içinde kalıyoruz bazen. Yıllarca akıllı tahta ile ders anlatıp daha kullanmayı bilmiyorsa sıkıntı var.
 
Bana sorarsan ben hocanın tahtayı kullanışına değil kullandığı ders ekipmanlarına takıyorum. Maşallah 1. sınıf sunumu gibi yapıyorlar mübarek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı