Öksürünce boğazım acıyor

lyntax

Decapat
Makaleler
9
Daha fazla  
17 yaşındayım. Cumartesi günü hafif bir öksürük ve yorgunluk hissi vardı, ancak cuma günü hiçbir ağır iş yapmadım. Pazar günü ise şikayetlerim arttı; öksürük çok fazlalaştı, grip oldum ve burnum sürekli akıyor. Ayrıca çok sert öksürebiliyorum ve öksürürken ciğerlerimle boğazım acıyor. Boğazımda sanki bir gıcık varmış gibi hissediyorum.

Sabah en erken saatte hastaneye gideceğim, ancak şu an uyuyamıyorum. Burnum sürekli akıyor ve nefesim az da olsa daralıyor. Boğazımı hafifletmek için ne yapabilirim? En azından şikayetlerimi biraz hafifletecek bir şey söyler misiniz? Evde her şey var, yeter ki söyleyin. Canım çok acıyor.

Pekmez iç, boğazını çok rahatlatır.

Geçmiş olsun hocam

Bal ve zencefil

Öncelikle bu kötü günümde beni iyi yapmak için mesaj yazan arkadaşlara çok teşekkürlerimi iletiyorum. Sabah saat 8 gibi hastaneye gittim ve serum yedim. Ayrıca makineden hava aldım 30 dakika falan ve şuan daha iyiyim.

Hocam mevsim değişikliği oldu normal, size önerim doktorunuza söyleyin serum taksın bende aynı sorun oldu serum taktı iyileştim baya.

Düzeltme: yeni okudum konu sahibi zaten serum yemiş geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…