Öldükten Sonra Ne Var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ruha ne olacağı vs. kişinin inancına göre değişecek konu. Nihilist biri yokluk der, Müslüman biri ebedi hayat der. Nesnel olaraksa:

1. O pamuk girecek. (Müslümansan. Çoğunluk böyle olduğu için bu maddeyi yazdım.)

2. Maddi vücudun ayrıştırıcılara ziyafet olacak. Hiç bir şey boşa gitmez, enerji yok olmaz. Bir ağaca gübre olursun, azot gazı olursun... Uzar gider vücudunun nelere dönüşeceği. Sonuçta çok fazla şey var o bedeninde.

3. Muhtemelen hissedeceğin his derin bir uyku da hissettiklerin gibi olur. Veya bayılınca ne hissediyorsan.
 
Hiç diyen ekip, yok olacağını düşünerek yaşamak ruhunuzu daraltmıyor mu yahu 🤔. Düşünüyorum, öldükten sonra hayat olmasa bu kadar kasmazdım herhalde . Ne bileyim hayatının bir amacı kalmaz ki bir yerden sonra. İş, aş, eş, sonra? Nefesinin biteceği yere kadar yaşama çabandan başka hiçbir amacın olmayan sıkıcı bir ölümü bekleme sürecine girmiyor mu? Ben , "Amaan, salla gitsin eninde sonunda yok olacak varlığım için ne kendimi yırtayım yav." Der salardım gibi gibi ...
 
İnsanımızda araştırmamak iliklere işlemiş. 14 yaşında bir kızın evlenmesi dediğinde gözünün önüne türk dizilerindeki 70 yaşında ağa ile 15 yaşında zorla evlendirilen kız sahnesi geliyor hemen. Amaç herhangi birşeyi savunmak değil araştırmadan yargılanmasını önlemek. Cinsel rüşt yaşını ve dünya genelindeki Almanya, İtalya, İspanya, Portekiz vs. ülkelerde cinsel rüşt yaşını biraz araştırın. Zaten sanırım en fazla 50 sene içinde Türkiye'de de kişisel hak ve özgürlükler kapsamında uygulamaya konması istenecek.

Amacin goz gore gore pedofiliyi savunmak. Bir araba laf salatasiyla algi yaratmaya calisiyorsun, sonucunda yaptigin tek sey pedofiliyi savunmak.

Senin bu yaptigin sapıklığı cikip canli yayinda yapan sapıklara bir sey olmadığından, devletin bu sapiklari koruyup kolladigini goren boyle kucuk sapiklar da cesaret aliyorlar iste.

Sunu suradan bir an once def edin iki gram akliniz ve onurunuz varsa yonetim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı