Elbette biliyorum. Araştırma yapmanız yeterlidir. Mevcut bilimsel araştırmalardan yola çıkarak bu sonuca varmak zor değil. Bedeni yaratan ve yöneten beyin, bedeni de istediği gibi yönetebilir.
Ama belirli sınırlamalar var ve en optimal yol böyle olduğu için böyle çalışıyor. Beyin göz rengini de değiştirir, saç rengini de değiştirir, yüz hatlarını da değiştirir, ten rengi de değiştirir, bunlar çok basit şeyler. Sadece beyniniz üzerinde yeterli güce ulaşmanız gerekiyor.
Ama siz ne yazık ki benim bunları söyleyeceğinizin farkında olmamı bilmenize rağmen hâlen inanmak istiyormuşum, inanıyormuşum gibi takılıyorsunuz.
Dediğim gibi, geçmiş felsefeleri araştırın ya da beyin üzerindeki mevcut bilimsel araştırmaları bir okuyun.
Bilinçaltı, deneyim depolaması, daha önce araştırdınız mı bilmiyorum ama bu şeyleri araştırsaydınız en azından dediklerime daha özenle yaklaşırdınız.
Böyle bir amacım yok. Kimin bana inanıp inanmadığı umurumda değil.
Yanıt vermeyecektim ama o kadar gereksiz yazıyorsun ki cidden bir yanıt vermek gerekiyor. En azından arkadaşların daha iyi anlaması için.
Gerçek hayattan arkadaşa örnek verdiğini söylüyorsun. Ama olayın gerçekliğini öğrenmek için sorunca yanıt dahi veremiyorsun. Bu da insanları yanlış yönlendirdiğini gösteriyor. Gerçek olmayan konularla insanların kafasını bulandırmamalısın.
Ölecekmişim gibi hissediyorum diyen birisine gerçek olmayan bir konudan bahsedip onu daha fazla endişeye sürüklemeye hakkın yok.
Bana yanıt veriyor olman kanıtlamaya çalıştığını gösteriyor ama ortada kanıt namına zerre bir şey koyabilmiş değilsin. Sonra da böyle bir amacım yok diyorsun
Tezatlık bu. Bu tartışmayı bu safsatalara inanan başka kişilerle de yaptım. Birebir aynı konuşmaya sahipsiniz. Elde hiçbir şey yok ama her şey çok basit yapılabiliyor
Bilimsel araştırmalar diyorsun vermiş olduğun hiçbir bilimsel araştırma yok. Biyokenizinin bilimsel olmadığını bilmiyor olamazsın değil mi? Parapsikoloji de öyle.
Beyin göz rengini, saç rengini, ten rengini hatta yüz hatlarını değiştirir diyorsun. Hatta bunlar basit şeyler diyorsun. Ama hiçbir KANIT YOK. Basit olan şeyleri sen de yapamamışsın. Bir yazı önce zor çünkü demiştin. Kendinle çelişiyorsun.
Geçmiş felsefeler nedir arkadaşım? Bilimsel diyorsun sonra geçmiş felsefeler diyorsun? Bir tane bilgi veremedin. Ama kanıtlamaya çalışıyormuş gibi sürekli yanıt veriyorsun.
1 tane Biyokinezi ile ilgili bilimsel bir çalışma göster. 1 tane
Olmadığını biliyorsun ama iddian üzerinde halen aynı şeyleri tekrarlamaya ve sanki öyleymiş gibi davranmaya devam ediyorsun.
Konu sana inanıp inanmamak değil işte. Bunu anlayabilmiş değilsin. Konu gerçeklik bilim ve milletin kafasını boş şeylerle dolduran insanlar.
Böyle bir amacın yok çünkü elinde ne kanıtlayacak ne de bilimsel zerre bir kaynağın yok.
Kanıtlayamadığın bir konuda bilimsel çalışmalar var git araştır, geçmiş felsefeleri araştır. Araştırsanız böyle yazmazsınız gibi abuk sabuk laf dolandıran şeyler yazıyorsun.
Neye özenle yaklaşacakmışım? Daha 1 tane bilimsel kanıt sunamadığın konuya mı? Gerçek hayattan alıntı dediğin konuyu bile kanıtlayamadın.
Şirinler de gerçek. Git Afrika'nın çok özel koordinatları olan yerine ve kimsenin olmadığı ormanlara orada görürsün. Gittin mi? yok gitmedin. O zaman niye yok diyorsun
Gitmeden yok diyemezsin. Sen önce gidip bir gör. Görmeden ön yargıyla yaklaşmayın arkadaşlar. Şirinler var. İyi çocuk olursanız size görünüyorlar. Ayrıca bilimsel. Hatta eski felsefeleri araştırsaydın bana yok demezdiniz.
Konuyu daha fazla dağıtmak istemediğim için yeni konu açtım. Gücü yeten varsa iddialarını kanıtlasın.
https://evrimagaci.org/soru/biyokinezi-gercek-mi-eger-gercek-ise-youtubedaki-videolarla-veya-anlatildigi-gibi-mi-yapiliyor-yoksa-baska-teknikleri-mi-var-538 Bazı arkadaşlar bunun bilimsel olduğunu düşünüyor. Hatta parapsikolojinin de bilimsel olduğunu sanıyorlar. Hodri meydan diyorum. Gerçek...