Ölü piksel sorun çıkarır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar önceden de monitör almıştım onda da ölü piksel çıkmıştı ve iade ettim. Şimdi zar zor indirimli bir şekilde LG24 bn 600 modelli bir monitör aldım.
Fakat ölü pikseller mevcut. (sanırım 3,4 tane) piksellere dokununca gidiyor ve eski haline dönüyor. Açıkçası iade etmek istemiyorum. Böyle kullansam ne gibi bir sorun olur?
Monitörü PC kolikten aldım ve değişim yaparlar mı bilmiyorum.
Edit: Üflediğimde uçuyor. Tozmuş onlar. Fakat sol altta ışık sızması mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar önceden de monitör almıştım onda da ölü piksel çıkmıştı ve iade ettim. Şimdi zar zor indirimli bir şekilde LG24 bn 600 modelli bir monitör aldım.
Fakat ölü pikseller mevcut. (sanırım 3,4 tane) piksellere dokununca gidiyor ve eski haline dönüyor. Açıkçası iade etmek istemiyorum. Böyle kullansam ne gibi bir sorun olur?
Bu tür şeylerde çok titizim, ben olsam kesin iade ederdim veya değiştirtirdim. Satıcı sorun çıkarırsa hakkımı aramaktan da çekinmem.

Dediğin ölü pixel değil pixel sıkışması.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu aç ekran başında sakın durma. Epilepsi geçirebilirsin. Bırak 1 saat çalışsın bu geçmesi lazım.

[/QUOTE]
Dediğin ölü pixel değil pixel sıkışması.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu aç ekran başında sakın durma. Epilepsi geçirebilirsin. Bırak 1 saat çalışsın bu geçmesi lazım.

Hocamın dediğini yapın bi, geçmezse iade edersiniz.

LG bir monitöre sahibim ekran kartı olmayan bir bilgisayarım vardı onboarddan görüntü alıyordum ekranımda birkaç piksellenme vardı yeni bir kart satın aldığımda bir sorun ortadan kalktı kartttan kaynaklı olabilir bir sorun çıkartmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı