Ölüm maçına ne oldu?

erenTURAN

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bununla ilgili haberler var, siz de biliyorsunuzdur ama ölüm maçı oynanamaz halde. Ölüm maçı sıktığınızda 180 derece flick atan bot hesaplarla dolu... O kadar sinir bozucu ki benim artık bu oyuna diyecek sözüm kalmadı eskiden Ruslardan şikayet ederdik şimdi de müttefikleri çinliler oyunun ve oyun pazarın içinden geçtiler. Büyük ihtimal Valve'ın işine geliyor Allah bildiği gibi yapsın bu oyunuda şirketide sözün bittiği nokta 🤕

Şirketler hile üzerinden inanın çok daha fazla para kazanıyor, kardeşi PUBG'da da böyle. Aksine şirketler hileyi daha çok piyasaya sürer.

Arkadaşlar bununla ilgili haberler var, siz de biliyorsunuzdur ama ölüm maçı oynanamaz halde. Ölüm maçı sıktığınızda 180 derece flick atan bot hesaplarla dolu... O kadar sinir bozucu ki benim artık bu oyuna diyecek sözüm kalmadı eskiden Ruslardan şikayet ederdik şimdi de müttefikleri çinliler oyunun ve oyun pazarın içinden geçtiler. Büyük ihtimal Valve'ın işine geliyor Allah bildiği gibi yapsın bu oyunuda şirketide sözün bittiği nokta 🤕
Özellikle haftalık drop yenilendiğinde serverlar full o hesaplarla dolu. Ben oynamayı bıraktım adamlar oyuncularını önemsemiyor açıklaması yok.

Şirketler hile üzerinden inanın çok daha fazla para kazanıyor, kardeşi PUBG'da da böyle. Aksine şirketler hileyi daha çok piyasaya sürer.
Dostum valvenin o paraya ihtiyacımı var Allah aşkına daha dün kasa çıkarttılar milyonlarca para kazandılar.
İnsanlar hileyle oynanmıyor diye gidip seçkin alıyorlar ordan da kazanıyorlar adamlar bildiğin önemsemiyorlar oyuncularını.

Haftalık drop, yeni Pass hatta belki hesaba rozet ve saat kasıp satan bile olabilir gerçekten bir şeyler yapılmalı.

Arkadaşlar bununla ilgili haberler var, siz de biliyorsunuzdur ama ölüm maçı oynanamaz halde. Ölüm maçı sıktığınızda 180 derece flick atan bot hesaplarla dolu... O kadar sinir bozucu ki benim artık bu oyuna diyecek sözüm kalmadı eskiden Ruslardan şikayet ederdik şimdi de müttefikleri Çinliler oyunun ve oyun pazarın içinden geçtiler. Büyük ihtimal Valve'ın işine geliyor Allah bildiği gibi yapsın bu oyunuda şirketide sözün bittiği nokta 🤕

Yıl oldu 2025 alışın artık. 😂

Ben şahsen CS Extreme V6 ve CS 1.6 ve condition Zero oynuyorum. Mis gibi ne hile var ne de Valve'nin aç gözlülüğü. Adamlar öyle bir hile sistemi yapmış ki oyundan soğursun.

Onda da hile yok değil hocam yani ama gerçekten şu an 1.6 CS 2'den daha güzel geliyor.

Var ama CS:GO'ya göre sütten çıkmış ak kaşık.😁

Yapacak bir şey yok hocam, Valorant'a geçiş yapabilirsiniz.

Ölüm maçının öyle olma sebebi de oyundaki kasa düşürme sistemi. Haftalık kasa düşürmeye çalışıyorlar. İşin kötü tarafı da bu hileleri atma oylaması başlatınca da atmıyor millet. Toplu giriyorlar herhalde oyuna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı