Ölüm maçına ne oldu?

Ölüm maçının öyle olma sebebi de oyundaki kasa düşürme sistemi. Haftalık kasa düşürmeye çalışıyorlar. İşin kötü tarafı da bu hileleri atma oylaması başlatınca da atmıyor millet. Toplu giriyorlar herhalde oyuna.

Fazlalık hep botlar oluyor onlar çoğunluk olup atmak imkansız

Büyük ihtimalle pass sistemi geldikten sonra arttı işin ucu kendilerine dokunursa bi banlama durumu olur yoksa klasik Valve... Ölüm maçı ve silah yarışı oynanmayacak halde seçkinde de durum aynı şahsen faceit de beni sarmıyor o zaman oyunu bir süre bırakma zamanı geldi dostlar 😁

Fazlalık olmasalar da atma oylamasında hayır verenler var. Nasıl fark edemediklerini de anlamış değilim. Bot oldukları bariz belli oluyor. Şu aralar da berbat kasa veriyor, oyuna bir süre ara vermenin vakti gelmiş.

Fazlalık olmasalar da atma oylamasında hayır verenler var. Nasıl fark edemediklerini de anlamış değilim. Bot oldukları bariz belli oluyor. Şu aralar da berbat kasa veriyor, oyuna bir süre ara vermenin vakti gelmiş.
CT de olduğunda oylama bile yapsan CT nin hepsi bot olduğu için F1 verende olmuyor. Delirtti oyun beni DM de olsa yine iyi artık MM ve seçkinde bile oyun oynanamayacak kadar kötü. Hatta FACEIT de bile hile geliyor, Premium ve kimlik doğrulaması yapmama rağmen bazen faceit de internet cafeden oyuna giren Ruskilerin hileleri ile boğuşuyoruz. Düzelir elbet ama ben düzelene kadar saldım, haftada 1 kez giriyorum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı