Parzival
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Köle
İki tane denemimi çok iyi hatırlıyorum. İlki köyümüzde bulunan gölete balık avlamak ve piknik yapmak için gitmiştik, çoğu zaman yaptığımız şeydir yüzmek de ona dahil hada önce de aynı suya girip çıkmışlığım var ama o gün kıyıdan biraz daha uzaklaşmak istedim. Ayağımın nereye kadar çamurlu zemine temas edebileceğini görmek istiyordum çünkü bir sınır olarak belirlemek istemiştim o noktayı. 15 metre kadar bile açılamadan ayağım boşluğa adım attı. Yüzme bilmeyişim ve panik yapmam kısa sürede kurtulmamı imkansız hale getirmişti. Kıyıya dönmek isterken iyice açıldım ve canım pahasına debenelendim. Maalesef artık çok geçti ya ölecek ya da kurtalıcaktım. Suyun içinde en son hatırladığım güneşin parlak ama bulanık şekliydi. Gözlerim gitgide kapanıyor ve batıryordum çünkü debelenirken tüm gücümü yitirmiştim. Sonrası ise oldukça iyi bitiyor çünkü tam o anda babam beni çekip çıkarıyor. Aslında bunu yapması ve kurtarılmam zor bir durum çünkü boğulurken babam benden yaklaşık 20 metre kadar uzakta ve kıyıda oltalar ile uğraşıyordu. Nasıl bir atiklik gösterdi bilmiyorum dediklerine göre bir anda üstünü çıkarıp suya atlamış ve beni çekip çıkarmış. Sanırım o güneşin görüntüsünü ölene kadar unutamayacağım.