Aykut bey abi
Centipat
Çok mu güldünüz?
Çok mu güldünüz?
Yok ne diyebilirim ben böyle diyen birine.Evrim de bir nevi din.
Tabii bilim, ne demezsin.Ayetlerin bilimden bahsedip doğru olanı söylemesi zoruna gidiyor.
Ayetler bilimden bahsetmez, çünkü din bilimi referans alan bir şey değil. Ayrıca bitwise gibi birinin zoruna gideceğini zannetmiyorum. Malum olgun birisi.Ayetlerin bilimden bahsedip doğru olanı söylemesi zoruna gidiyor.
Neresi değil?Yok ne diyebilirim ben böyle diyen birine.
Tabii bilim, ne demezsin.
Ayetler bilimden bahsediyor.Ayetler bilimden bahsetmez, çünkü din bilimi referans alan bir şey değil. Ayrıca bitwise gibi birinin zoruna gideceğini zannetmiyorum. Malum olgun birisi.
Arkadasim ayet bilimden bahsediyor olamaz.Ayetlerin bilimden bahsedip doğru olanı söylemesi zoruna gidiyor.
Bilimsel yanlışlıklar buna kanıt diye düşünüyorum.Neresi değil?
Ayetler bilimden bahsediyor.
Ş-Şey, güncelleriz olur biter.Arkadasim ayet bilimden bahsediyor olamaz.
Cunku ayet degismez, bilim surekli degisir.
Ayet ile bilim ayni seyden bahsediyor olabilir olsa olsa, o durumda da bilim degisip kendini guncelleyecek ama ayetteki anlami nasil degistireceksin?
Siz yoksa ayetlerin güncellendiğini itiraf mi ediyorsunuz?Neresi değil?
Ayetler bilimden bahsediyor.
1500 yıldır aynı doğru Bilgi.Arkadasim ayet bilimden bahsediyor olamaz.
Cunku ayet degismez, bilim surekli degisir.
Ayet ile bilim ayni seyden bahsediyor olabilir olsa olsa, o durumda da bilim degisip kendini guncelleyecek ama ayetteki anlami nasil degistireceksin?
Off dostum, ayetlere gülücük atıp inanmadığımı belli etmeliyim, çok havalı gözükmem lazım. :d Falan atıyorum dostum çok havalıyım, dur arabam nerede,
Diyanet her yıl yeni firmware güncellemesi yayınlıyor. Haberiniz yoksa konuşmayınız.Ş-Şey, güncelleriz olur biter.
Siz yoksa ayetlerin güncellendiğini itiraf mi ediyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.