OEM Key Lisans Süresi Doluyor

CGTYKSY55

Kilopat
Önceden de konu açmıştım ama o zamanlar OEM keylerinin ömür boyu olduğunu bilmiyordum. Kmspico adlı program ile 6 ay uzattım lisans süresini güncellemelerde bir sıkıntı olur mu? Yani güncelleme alır mı? Ayrıca bu OEM lisanslar ömür boyu ise ve anakarta gömülüyorsa neden lisans hatası alıyorum? Hiç parça değişikliği yapmadım sadece bir defa bilgisayarcıya format attırdım.
Not: Windows 10 Pro 1909 kullanıyorum.
Laptop kullanıyorum.

Son düzenleme:
Format atan bilgisayarcı belli ki korsan Windows yüklemiş. Eğer bir OEM key aldıysanız Windows ayarlarından ürün anahtarını değiştirerek elinizdeki şifreyi girip orjinal hale getirebilirsiniz.

Hocam program kullanmak yerine lisans anahtarını değiştir diyip tekrar girmeyi deneyin. Bir hata vs. olmuş olabilir. Eğer aynı sorun tekrar ederse "w10 key al" gibi şeyler yazıp aratın. 15-20 lira bir şey zaten.

Format öncesinde gözüken keyi yazmaya çalıştığımda karakterlerin bazılarını kabul etmiyor. Ayrıca nasıl korsan windows yükleyebilir anakarta gömülü değil mi bu lisans?

Format öncesinde gözüken keyi yazmaya çalıştığımda karakterlerin bazılarını kabul etmiyor. Ayrıca nasıl korsan windows yükleyebilir anakarta gömülü değil mi bu lisans?
Anakarta gömülü de olsa kullanılan, indirilen Windows korsan olabilir. Anlıyorsanız format atıp siz girin lisans keyini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı