OEM Keyler yasal değil

Neden savunuyorlar biliyor musun? Çünkü bir yerlerine dokunuyor işin ucu.
Kendisi orijinale deli gibi para vermiş olsa bak nasıl korsan der OEM Key'e.
@Kokona Shiki millete kızgın atıyorsan bir nedeni olmalı. Açıkla bakalım.
Çünkü bu yazdıklarımız hoşuna gitmedi ve biraz mantığına ters geldi.

Sabah kahvaltısını Milan'da, öğle yemeğini Los Angeles'de ve akşam yemeğini Berlin'de yemediğim sürece ister legal, ister illegal olsun.
20-30 TL'ye satılan Windows 10 Key'lerini kullanmaya devam edeceğim.

Şimdi büyük ihtimalle ban yiyeceğim. Üçkağıtçılara para vermek yerine korsan etkinleştir daha iyi.

Sabah kahvaltısını Milan'da, Öğle yemeğini Los Angeles'de ve akşam yemeğini Berlin'de yemediğim sürece ister legal, ister illegal olsun.
20-30 TL'ye satılan Windows 10 keylerini kullanmaya devam edeceğim.
Ben de ara sıra crack kullanıyorum. Ama bu korsan savunmayıp yasal olmayan OEM keyi savunanları anlamıyorum. Çünkü ikiside aynı şey.

Ben de ara sıra crack kullanıyorum. Ama bu korsan savunmayıp yasal olmayan OEM Key'i savunanları anlamıyorum. Çünkü ikisi de aynı şey.

Katılıyorum. Gerçekten saçmalıyorlar.
Hatta OEM Key almak daha kötü korsandan. Sen üçkağıtçının birine ver parayı daha kötü.

Retail key adamdır. Sorsan bu Microsoft forumuna, ona da illegal derler. Hayatımda gördüğüm en boş forum. Oradaki yetkililerin tek becerisi makale üzerinden copy-paste yapıp bilgi vermek. Hiç bir altyapıları yok. Bugüne kadar bir tane sorunu çözdüklerini bile görmedim. Technopat’ta bir kaç yıllık aktif üyeliği bulunan adamı koy yetkili diye, alayını tokatlar bilgi konusunda. Çok kaale alınacak bir yer değil açıkçası.

Retail key adamdır. Sorsan bu Microsoft forumuna, ona da illegal derler. Hayatımda gördüğüm en boş forum. Oradaki yetkililerin tek becerisi makale üzerinden copy-paste yapıp bilgi vermek. Hiç bir altyapıları yok. Bugüne kadar bir tane sorunu çözdüklerini bile görmedim. Technopat’ta bir kaç yıllık aktif üyeliği bulunan adamı koy yetkili diye, alayını tokatlar bilgi konusunda. Çok kaale alınacak bir yer değil açıkçası.
MAK keyler adamdır.

Sabah kahvaltısını Milan'da, Öğle yemeğini Los Angeles'de ve akşam yemeğini Berlin'de yemediğim sürece ister legal, ister illegal olsun.
20-30 TL'ye satılan Windows 10 keylerini kullanmaya devam edeceğim.
Ücretsiz olarak sunulan korsan oyunları kullanmaya devam edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı