OEM Keyler yasal değil

@Kokona Shiki hocam bu hamza denen arkadaş sizi nerde rezil etmiş? Ben tam göremedim de.
Rezil etmekten ziyade fazla darladı. Arkadaş haksız yere reaksiyon attı(Kızgın). Sonrada Hamza ona neden attığını sorunca cevap veremeyip öyle kaldı. Rezil etmekten ziyade darlamak.
 
Forum kurallarında “korsan içeriğe destek” yok. OEM keyleri bazı forum moderatörleri dahil çoğu kişi öneriyor. Bu tür keyleri alıp sorun yaşayan gördünüz mü?. Normal keyi KMSpico’dan farksız görüyorsanız lütfen bir daha düşünün. Çoğu şeye pahalı, gereksiz deyip almam diyen adam gelmiş şimdi de 1000 TL olsada alırım diyor cidden komiksiniz.
OEM keyin korsandan farkı yok. Yasal değil. Moderatörlerde önerdi diye yasal olmuyor. + Olarak fiyatı yasal olup olmamasını değiştirmiyor. Ve o kural korsana destek yoktan ziyade illegal içeriğe destek yok olacak.
 
Gideceği kadar gitmiş. Bizden de onlara 140 dolar gitmeyiversin.
Yahu zaten Microsoft’un hedeflediği satış kanalları biz kullanıcılar değiliz ki. Ana satış hedefleri şirketler ve devletler. Onlar mecbur kullanıyor. Dünya üzerinde kullanıcıların %99’u bu şekilde kullanıyordur. O amerika’da 18 yaşında spor arabasına binen jack bile gidip OEM- retail key alıyor.
 
Forum kurallarında “korsan içeriğe destek” yok. OEM Key'leri bazı forum moderatörleri dahil çoğu kişi öneriyor. Bu tür Key'leri alıp sorun yaşayan gördünüz mü?

Normal Key'i KMSpico’dan farksız görüyorsanız lütfen bir daha düşünün. Çoğu şeye pahalı, gereksiz deyip almam diyen adam gelmiş şimdi de 1000 TL olsa da alırım diyor cidden komiksiniz.

Zararı neymiş bu Key'lerin onu açıklayında hak verelim size.

Zararı şu: Sen hem Windows 10 üreticilerine küfür gibi korsan alıyorsun bir de daha kötüsü onları batırmaya çalışanları destekliyorsun.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı