1000 TL verebilecek durumum olursa kullanırım. Neden Microsoft 1000TL'ye satıyor bu yasal mı ?
Evet, yasal.Neden Microsoft 1000TL'ye satıyor bu yasal mı ?
O zaman yasallık görecelidir. 1000TL verip alan kişilerden misiniz hocam?Evet, yasal.
Konumuzla ne alakası var? Yasal işte, bunun "bana göre yasal"ı yok. İstediği fiyattan koyabilir kendi ürününü.O zaman yasallık görecelidir. 1000TL verip alan kişilerden misiniz hocam?
Sistem korsan. Bunu 1000TL'ye satması yasal olamaz tabi ki verecek kadar paranız yoksa.Konumuzla ne alakası var? Yasal işte, bunun "bana göre yasal"ı yok. İstediği fiyattan koyabilir kendi ürününü.
1000TL olarak satılmasına izin veren sistem. Bana göre mantıklı gelen ve doğru hissettiren yasaldır.@Bay Hiçkimse Siz "yasal" kelimesinden ne anlıyorsunuz bana söyleyebilir misiniz lütfen? Ayrıca hangi sistem korsan?
Bu söylediğin ikinci grup için Microsoft kendisi ucuza OEM key satışı yapıyor mu acaba? Söylediklerini biraz saçma buldum. Bıçak kullanmak yasaldır fakat o bıçağı para vermeden, veyahut çalarak elde etmek yasa dışıdır. Burada da önem arz eden o malı nasıl elde ettiğin zaten.Bilgisayari direkt ureten ya da parcalari birlestirip custom makine olusturan kimseler...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.