OEM Keyler yasal değil

Öyle ise forum da korsan denmeyecek. Ben üçkağıtçı birine o parayı vermektense hiç vermem ya da 1000 TL veririm daha iyi.
Microsoft daha TR'ye Cortana desteğini vermedi. Adamlar beni düşünmüyor hiç kusura bakmasınlar ben de onları düşünmeyeceğim. Hatadan geçilmiyor zaten W10.

Microsoft daha TR'ye cortana desteğini vermedi. Adamlar beni düşünmüyor hiç kusura bakmasınlar ben de onları düşünmeyeceğim. Hatadan geçilmiyor zaten W10.

Tamam kullanma öyle ise. Karaladığın işletim sistemini kullanma. Ama kullanmak zorunda bırakıyorlar bizi. Her program veya oyun Windows 10 olmadan çalışmaz.

Tamam kullanma öyle ise. Karaladığın işletim sistemini kullanma. Ama kullanmak zorunda bırakıyorlar bizi. Her program veya oyun Windows 10 olmadan çalışmaz.
Kendin de dedin kullanmak zorundan bırakıyorlar. Yoksa Manjaro'ya geçmeyi ben de bilirim.

Bu söylediğin ikinci grup için Microsoft kendisi ucuza OEM key satışı yapıyor mu acaba? Söylediklerini biraz saçma buldum. Bıçak kullanmak yasaldır fakat o bıçağı para vermeden, veyahut çalarak elde etmek yasa dışıdır. Burada da önem arz eden o malı nasıl elde ettiğin zaten.

Microsoft cihaz ureticilerine OEM key'i nasil fiyatlandiriyor bilmiyorum ama muhtemelen tekil verdigi fiyatin altina veriyordur. Atiyorum sen Huawei'sin, laptoplarina "pre-installed" kullanman icin 5000 tane kapali key veriyordur diye tahmin ediyorum. Nesini sacma buldun tam olarak?

Ayni seyi diyoruz, elde etme bicimi yanlissa ki ben de dogru demiyorum ( para verip dijital olarak direkt key almak ); basligin da degismesi lazim. "OEM key yasal degil" dogru bir soylem degil.

OEM key'i ilk goren siz olmalisiniz. Baskasi gorup de size bunu veremez. Orijinal OEM kutusu alirsan sen OEM key'e kendin ulasirsin, yaninda da DVD ya da USB gelir. Belki artik tek basina da satiliyordur ama ben hic denk gelmedim.

Gecen elime hometech'in bir modeli gecmisti 1499 lira ben simdi onu etkinlestirmek icin 1899 lira mi vereyim sacmalamayin. İsteyen kullanir istemeyen kullanmaz. Korsana destek verdigimden ama o zaman Turkiye fiyatlarina adam gibi ceki duzen versinler her ulkeden ayni kâri yapamazsin kimse kusura bakmasin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı