OEM RX 460 vs GTX 950

Black Panther

Hectopat
Merhaba ben şimdiye kadar hep OEM RX 460 almayı planladım fakat sitedeki bazı insanların yorumları beni korkuttu. Bu yüzden bir daha ekran kartı arayışına girdim ve Aliexpress'te GTX 950'yi buldum. Sizce OEM RX 460 mı? Yoksa GTX 950 mi? Diğer bileşenler:
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
GTX 950'nin yorumlarına bakacak olursak fake GPU değil. RX 460 yine de daha güvenilir gibi geldi bana.
GTX 950'nin fake GPU olma ihtimali var. Bilgili arkadaşların yardımı ile anlarız.
Fake GPU değil, olsa bile iade hakkım var.
GTX 950'nin yorumlarına bakacak olursak fake GPU değil. RX 460 yine de daha güvenilir gibi geldi bana.
Bence de RX 460 güvenli ama fazla ısınmadan korkuyorum acaba ek fan falan takılıyor mu?

GTX 950 önerimdir ancak üstüne 20-30 TL daha koyup GTX 960 almak daha mantıklı.
İnsanların bütçesi tam yetemeyebiliyor 25-30 TL sizin için ne kadar az olabilir ise onun için fazla olabilir. Ben de arkadaş ile aynı durumdayım kararsız kaldım. Bahsettiğiniz GTX 960'ın linkini atar mısınız?

Aralarındaki fark:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam ama ben bir yorumda 950 ve 960 ekran kartlarında anakart için UEFI BIOS'lu olması lazımmış. Doğru mu? Ve bu attığım linkteki UEFI BIOS uyumlu mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı