Kedi kumunu denemedim ama iş yapsa bile nereye kadar bununla uğraşılabilir ki? En güzeli fitil ve contalara müdahale etmek. İnternetten alınıp kendin de değişebilirsin çok zor bir şey değil.
Hayırlı geceler.
Aracımda inanılmaz buğu sorunu var. Buğu önleyiciler kullandım, 2 saat falan idare ediyor. Şimdi başka çarem olmadığı için bir daha uyguladım, 10 dakika bekledim ama katlanılacak gibi değil; her yeri yapış yapış yapıyor. Sorunu kökten çözmenin yolu var mı? Bir de rica ederim, yok patates, yok tıraş köpüğü, yok makarna salatası demeyin.
İç döngüyü kapat hava akışını da cama ver. Bazı araçlarda direkt buğu giderme tuşu var ona basınca otomatik olarak gerekli ayarlamayı yapıp klimayı buğu giderme moduna sokuyor.
Fiat albea su eksiltme yok.
Ondan başka çözüm var mı acaba bence de bu kadar olması normal değil. Ama araçta kalorifer çalışıyor.
Hayırlı geceler.
Aracımda inanılmaz buğu sorunu var. Buğu önleyiciler kullandım, 2 saat falan idare ediyor. Şimdi başka çarem olmadığı için bir daha uyguladım, 10 dakika bekledim ama katlanılacak gibi değil; her yeri yapış yapış yapıyor. Sorunu kökten çözmenin yolu var mı? Bir de rica ederim, yok patates, yok tıraş köpüğü, yok makarna salatası demeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.