Ön camın buğu yapması nasıl engellenir?

Kedi kumunu denemedim ama iş yapsa bile nereye kadar bununla uğraşılabilir ki? En güzeli fitil ve contalara müdahale etmek. İnternetten alınıp kendin de değişebilirsin çok zor bir şey değil.

Kedi kumunu denemedim ama iş yapsa bile nereye kadar bununla uğraşılabilir ki? En güzeli fitil ve contalara müdahale etmek. İnternetten alınıp kendin de değişebilirsin çok zor bir şey değil.

Kışa girmeden daha buğu sorunu yokken yapacaktım fitil değişimini keşke yapsaymışım. Araştırma da yapmıştım çok zor bir şey değil yaparım büyük bir ihtimalle. Teşekkür ederim.

Hayırlı geceler.
Aracımda inanılmaz buğu sorunu var. Buğu önleyiciler kullandım, 2 saat falan idare ediyor. Şimdi başka çarem olmadığı için bir daha uyguladım, 10 dakika bekledim ama katlanılacak gibi değil; her yeri yapış yapış yapıyor. Sorunu kökten çözmenin yolu var mı? Bir de rica ederim, yok patates, yok tıraş köpüğü, yok makarna salatası demeyin.

Etil alkol ile camları temizleyin.
Bakteri oluştuğu için buğu yapıyor.
Eczaneden veya internetten temin edebilirsiniz.

İç döngüyü kapat hava akışını da cama ver. Bazı araçlarda direkt buğu giderme tuşu var ona basınca otomatik olarak gerekli ayarlamayı yapıp klimayı buğu giderme moduna sokuyor.

Buğu gidermek için iç sirkülasyon açılır.
Aracın içindeki nemi iç sirkülasyon söker.

Fiat albea su eksiltme yok.

Ondan başka çözüm var mı acaba bence de bu kadar olması normal değil. Ama araçta kalorifer çalışıyor.

Aynısı bizde vardı Dacia sandero.
Biraz o ayarları kurcalayin hocam. Sadece ön cama hava vermek ise yaramaybilir.
Bilen bir akrabam geldi. Bir ayarı değiştirdi. Düzeldi.
O ön panelden uğraşın biraz.

Hayırlı geceler.
Aracımda inanılmaz buğu sorunu var. Buğu önleyiciler kullandım, 2 saat falan idare ediyor. Şimdi başka çarem olmadığı için bir daha uyguladım, 10 dakika bekledim ama katlanılacak gibi değil; her yeri yapış yapış yapıyor. Sorunu kökten çözmenin yolu var mı? Bir de rica ederim, yok patates, yok tıraş köpüğü, yok makarna salatası demeyin.

Abi bir tane cam bezi al arabaya her fırsatta sil eğer bu arkadaşların dediği olmuyorsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı