Ön kısımda bulunan fanların işlevi nedir?

Lpgli Pejo

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, bugün bir arkadaşımla airflow lu kasalarla ilgili bir sohbette bulunduk. Kasanın önünde bulunan fanların bana süs için konulduğunu hiçbir işe yaramadığını söyledi. Bende ön kısımdan havayı kasa içine çektiğini ve donanımlara az da olsa etki edip serinlettiğini söyledim. Sizce hangimiz bu konuda haklıyız? Yorumlarınızı bekliyorum.

Öndeki fanlar dışarıdan soğuk havayı alır ve geriye iter. Arkadaki egzoz fan ise sıcak havayı dışarıya tahliye eder. Eğer kasa soğuk hava çekmez ise ısınır. Yani öndeki fanların işlevi egzoz fanın işlevine eş değer diyebiliriz.

Arkadaşlar selamlar, bugün bir arkadaşımla airflow lu kasalarla ilgili bir sohbette bulunduk. Kasanın önünde bulunan fanların bana süs için konulduğunu hiçbir işe yaramadığını söyledi. Bende ön kısımdan havayı kasa içine çektiğini ve donanımlara az da olsa etki edip serinlettiğini söyledim. Sizce hangimiz bu konuda haklıyız? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu arada nick name çok iyiymiş.
Logar kelimesinin anlamını biliyorsundur herhalde?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı