- Makaleler
- 1
Yav arkadaş AAA oyun olacak diye ne gözünüzde büyüttünüz bu kadar ya. Adamın RX 590'ı var kaldıracak mı diye soru soruyor. Biraz open minded olun.
İmzalar değişebilir, sonrasında konu anlamsız olur. Konuya "sistemim imzamda yazıyor" demek yasaktı diye biliyorum.imzasında yazıyor. Mobilden giriş yaptıysanız görünmüyor olabilir.
İmzalar değişebilir, sonrasında konu anlamsız olur. Konuya sistemim imzamda yazıyor demek yasaktı diye biliyorum.
Ben dün Cyberpunk aldım ön siparişten. Ama şöyle bir korkumda var. Acaba benim PC kaldırır mı yoksa kaldırmaz mı? Onun için oyun çıktıktan sonraki ilk iki hafta içinde oyunu iade edebiliyor muyum, yoksa aldıktan sonra ilk 2 haftada iade etmem mi gerekiyor?
Ben sana sistemim yeter mi yetmez mi diye bir soru sorduğumu hatırlamıyorum ama neyse.Gökten sistem bilgileriniz gelmeyecek. Sisteminiz?
Cyberpunk 2077 almışsınız herhalde sisteminiz yetmezse söylecektimBen sana sistemim yeter mi yetmez mi diye bir soru sorduğumu hatırlamıyorum ama neyse.
Okduğun yazının azıcık altına bak.Gökten sistem bilgileriniz gelmeyecek. Sisteminiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.