Önceden C diski olan SSD yeni bilgisayara nasıl takılır?

Bromoment

Femtopat
Katılım
25 Haziran 2024
Mesajlar
25
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni bir bilgisayar aldım ve eski SSD mi bu bilgisayara bağlamak istiyorum ama gözükmüyor. Ben de çözümün sıfırlamak olduğunu düşünmekteyim ama sıfırlarsam tekrardan içinde Windows 10 kurulu olacak sıfırlama bittikten hemen sonra hiçbir şeyi kurmadan çıkarıp yeni bilgisayara taksam SSD'ye bir şey olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırlayarak takmanızı öneririm. İçinde bulunan driverlar olsun önceki sisteme göre uyumlu şekilde açılacağından eksik veya hatalı şekilde Windows çalışır/çalışmaz. içindeki bilgileri eski bilgisayarınıza aktarmanız en sağlıklısı.
 
Sıfırlayarak takmanızı öneririm. İçinde bulunan driverlar olsun önceki sisteme göre uyumlu şekilde açılacağından eksik veya hatalı şekilde Windows çalışır/çalışmaz. içindeki bilgileri eski bilgisayarınıza aktarmanız en sağlıklısı.

Tan sıfırlarsam içinde tekrar Windows kurulu olacak ama.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


ya da buradan ulaşabilirsiniz
 
Yeni bilgisayarda Windows'u hangi sürücüye kurmak istiyorsun?

Yeni SSD'de kullanacaksan eskiyi de bilgisayara bağlayıp Windows'u yeni sürücüye kurduktan sonra eskisini formatlayıp depolama yapabilirsin.

Eski sürücüye Windows yüklenecekse direkt yeni sisteme takılıp orada formatlanarak Windows yüklenmeli. Sürücü uyumsuzluğu olabilir ve düzgün çalışmayabilir. Sıfırlama yapsan bile kendisi hemen otomatik birşeyler yükler.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı