Hocam ben psikolog veya rastgele ilaç kullanımını destekleyen birisi değilim fakat bu durumun normal olmadığı kanaatine vardım. ADHD'ye veya Anksiyete'ye sahip olabilirsiniz, birisine danışmanızı öneririm.Merhaba sınav öncesi en az 10 20 kere çalıştığım konuyu sınav içinde unutuyorum. Kağıdı verdikten sonra aklıma geliyor. Var mıdır bir öneriniz?
Sanırım heyecandan oluyor, normaldede test çözerken böyle mi sadece sınavdamı böyle oluyor?
Hocam o kadar ciddimidir yaHocam ben psikolog veya rastgele ilaç kullanımını destekleyen birisi değilim fakat bu durumun normal olmadığı kanaatine vardım. ADHD'ye veya Anksiyete'ye sahip olabilirsiniz, birisine danışmanızı öneririm.
Sanırım heyecandan oluyor, normaldede test çözerken böyle mi sadece sınavdamı böyle oluyor?
Benim dönemim ile yeni müfredata geçildiği için benzerlerini bulmam dahi zor sözel dersler çoğunlukla yoruma dayalı. Fizik kimya biyoloji ezberKonuları öğrenme şekliniz ile sınavda karşılaşma şekliniz farklı olduğu için aklınıza gelmiyor. Kendinize sınavda çıkabilecek sorulara benzer sorular oluşturup sanki sınavdaymışcasına onları çözün. Bu şekilde sınavlarda daha başarılı olursunuz.
Sadece bir tahmin fakat bu hayatınızı etkileyen bir şey sonuçta, bence gidin bir görünün her ihtimale karşı. Belki başka şeylerde vardır, bir şey yoksa ise ders çalışma sisteminizi değiştirmeyi öneririm.9.sınıfım dolayısıyla özellikle ara derslerden pek test çözmüyorum. Heyecandan olduğunu düşünmüyorum ya yazılıarda pek heyecanlanmam.
Hocam o kadar ciddimidir ya
Benim dönemim ile yeni müfredata geçildiği için benzerlerini bulmam dahi zor sözel dersler çoğunlukla yoruma dayalı. Fizik kimya biyoloji ezber
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.