Önerdiğiniz bilgisayar yazılımları

Kullandığım her yazılımı öneririm, kullanmadığımı genelde önermem.

AMcap: Kamera yazılımı:utanç:

Fatih Kalem: Ekrana yazı yazma yazılımı:redface:

Bandicam: Ekran kaydı alabilirsin.

Bulk Crap Uninstaller: Açık kaynak kodlu yazılım kaldırma yazılımı. Yazılımı sildikten sonra yazılımın arkasında bıraktığı dosyaları bulup siliyor.

HDSentinel: Sabit diskinin esenliğini denetleyebildiğin yazılım. 30 günlük deneme süresinden sonra karşılıksız kullanılamaz.

HDTune: Sabit diskin esenliğini denetleyebildiğin başka bir yazılım. Daha detaylı sonuçlar verebiliyor. Pro sürümünün daha doğru sonuç verdiği söylenir.

Honeyview: Görüntü açma yazılımı. GIF, WEBP gibi Windows Fotoğraf Görünütleyicisinin açamadığı birçok fotoğraf biçimini açabilir.

IDM: En iyi dosya indirme yazılımı, karşılığı var tabii ki. Karşılık istemiyor diye FDM falan indirme gibi bir saçmalık yapmayın :mutlu:

Malwarebytes: Anti Malware

Kaspersky: Anti virus

VLC: Açık kaynak kodlu ortam oynatıcısı, anlatmaya gerek yok.

MPC-HC: En iyi codec paketi, yanında ortam oynatıcısı ile geliyor. Kapalı kaynak kodlu en iyi, şu an onu kullanıyorum çünkü bozuk sektörlü bilgisayarımda açacağım videoyu önce önbelleğe yükleyip sonra açtığı için videoyu izlerken herhangi bir sıkıntı(donma, bozulma vb.) yaşanmıyor. VLC ile çok az da olsa yaşanıyordu çünkü o hızlıca açıyordu.

Proton VPN: Ücretsiz seçenekleri en bol olan VPN. Güvenilir ücretsiz VPN.

SunsetScreen: Göz konforu. (Yüklemiştim ama hiç kullanmıyorum, tam olarak hatırlamıyorum =P Bir ara kullanmıştım, iyiydi.)

Winamp: Oynatma listesi oluşturup müzik dinleyebilirsiniz.

Wise Care 365: Bilgisayarınıza bakım yapabilirsiniz. Disk birleştirme, gereksiz klasör silme gibi. Kaygılanmayın, bilgisayarınızı bozabilecek ince ayarlar yoktur.

Camtasia: Videolarınızı düzenleyebilirsiniz.

Foxit PDF Reader: PDF görüntüleme yazılımı, ücretsiz sunduğu seçenekler bana yeterli geliyor. (Adobeninkini yüklüyorum, ücretsiz sadece bakıyorum, yazılanın üzerini fosforlu kalemle çiziyorum; ne anladım bu işten >=(

Notepad++: Açık kaynak kodlu gelişmiş not defteri. Bu yazılım, en çok yazılım işiyle uğraşanların işine yarıyor.

7Zip: Açık kaynak kodlu dosya yöneticisi. Sıkıştırılmış dosyaları falan açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı