Öneri: Yazım denetimi programı yapılabilir

İletmek istediğim mesajı ilettim, üstüne küçük bir kliple de destekledim. @portakal hanim'ınki bi' tık konu dışı olmuş ama, haklısın.
Neyse, sabaha daha çok fikir ve bilgi paylaşımı yapan olur, öğrenmiş oluruz öyle bir eklenti ya da program varsa. Self-control daha mantıklı gelse de deneyebilirim ben de önerilenleri.
 
Ayıp ediyorsun öneri verdik yani bu sitedeki herkes yararlanabilir. :D
İlkten belirttiğim gibi suçu sisteme atanlar bile var 😀


Direkt "düzelt" butonuna basıyorlar ve hiçbir şekilde mesajı kontrol etmeden gönderiyorlar sonra sisteme suç atıyorlar, komik gerçekten. Genel olarak söylüyorum, kendi mesajını kontrol etmekte aciz olan üyeler varken bu sistem bilinçli bir şekilde kullanılmaz, zordur yani. Adamın zaten gözü bir tek klavyede, kontrol etme gereği bile duymadan yolluyor mesajı.
 
Raporladığım mesajların yüzde seksenini -de/-da ekinin yanlış yazımından dolayı raporladım. Zaten bilinmesi gereken bu basit kural için eklenti getirmek doğru gelmiyor. Zor yolla da olsa insanları öğrenmesi için teşvik etmek gerekiyor. Karar burada, -de/-da ekinin yanlış yazımına eskisi gibi uyarı vermek yerine yalnız kullanıcıya bildirim gönderen moderasyon ekibinin tabii ki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı