Brezilya
Kilopat
Dişim ağrıyor.
Geçmiş olsun bende aynı dertten müzdarip im inşallah bir doktor bulursunuz bu zamanda çok zor devlet çalışmıyor özelde yer yok ben zar zor girdim anca.
Dişim ağrıyor.
Best intro.Sizin de Technopat'ın video girişlerindeki ''Technopat'tan herkese merhaba, ben Recep Baltaş, ben Ali Güngör.'' kısım çok hoşunuza gitmiyor mu?
Geçmiş olsun bende aynı dertten müzdarip im inşallah bir doktor bulursunuz bu zamanda çok zor devlet çalışmıyor özelde yer yok ben zar zor girdim anca.
Sizin de Technopat'ın video girişlerindeki ''Technopat'tan herkese merhaba, ben Recep Baltaş, ben Ali Güngör.'' kısım çok hoşunuza gitmiyor mu?
Titanyum olabilir mi?Sanırım en sonunda benim tüm dişlerimde babam gibi altın rengi olacak tam ismini bilmiyorum titanik miydi neydi dişin adı.
Olabilir.Titanyum olabilir mi?
Yanmayalım efenim.Allah Allah nedir ya o?
Yok hocam HMS Ocean'dır o. Titanik olsa duramazsınız.Sanırım en sonunda benim tüm dişlerimde babam gibi altın rengi olacak tam ismini bilmiyorum titanik miydi neydi dişin adı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.