- Makaleler
- 1
Debian 10.4.0 Non-Free XFCE önerimdir.
İndirme linki:
Teşekkürler.
Debian 10.4.0 Non-Free XFCE önerimdir.
İndirme linki:
Ubuntu daha çok işime geliyor alışmışlıktan ötürü. Yine de teşekkürler.Debian 10.4.0 64 Bit Non-Free XFCE önerimdir.
İndirme linki:
Ben 20.04 LTS kullanıyorum ve kararlı bulduğumu söyleyebilirim. Diğer diskimde de Manjaro XFCE var.Ubuntu daha çok işime geliyor alışmışlıktan ötürü. Yine de teşekkürler.
En saf hali Debian oluyor şu listeye bakmanızı şiddetle tavsiye ederim:Ben 20.04 LTS kullanıyorum ve kararlı bulduğumu söyleyebilirim. diğer diskimde de Manjaro XFCE var.![]()
Normal makinem Windows. Sadece araştırma amaçlı C ve Python için kullanıyorum açıkçası. Kullandığım programlar Linux ortamında düzgün çalışmıyor maalesef. ( STM32CubeMX, Atollic TrueStudio )Ben 20.04 LTS kullanıyorum ve kararlı bulduğumu söyleyebilirim. diğer diskimde de Manjaro XFCE var.![]()
İlk başta işime yarayacağını düşünmüştüm hocam ama renkli renkli çizgiler ve yıl tablosu var, tam olarak ne anlamalıyım bundan? Ubuntu'nun Debian tabanlı olduğunu biliyorum.En saf hali Debian oluyor şu listeye bakmanızı şiddetle tavsiye ederim:
Bu sayede Linux hakkında daha fazla bilgi sahibi olup işleri daha iyi kavrayabilirsiniz.![]()
Merakınızı giderip, biraz daha iyi Linux'ları daha iyi kavrayın diye gönderdim.İlk başta işime yarayacağını düşünmüştüm hocam ama renkli renkli çizgiler ve yıl tablosu var, tam olarak ne anlamalıyım bundan? Ubuntu'nun Debian tabanlı olduğunu biliyorum.![]()
İlk başta biraz karışık geldi de tablo, o yüzden öyle yazdım kusura bakmayın.Merakınızı giderip, biraz daha iyi Linux'ları daha iyi kavrayın diye gönderdim.![]()
Bana da öyle geldi en başta.İlk başta biraz karışık geldi de tablo, o yüzden öyle yazdım kusura bakmayın.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.