Öz eleştiri yapmak lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhtemelen küçük bir çocuk, o fiyata güzel bir bilgisayar bulamadınız diye kızmış. Ne var yani bunda? Aklı başında herkes konuyu okuyunca ne olduğunu anlar zaten.

Aksine, düzenin olduğu yere her zaman talep vardır. Kurallar ise düzeni sağlamaktadır.

Buna öneri olarak bu kadar çok ifade yerine beğen ve beğenme olarak sadece iki seçenek olarak yapılandırılabilir belki.

Yanlış yazılmış bir yazıyı alıntıladığım için az önce yine uyarı aldım.
Bu benim hatam değil mi?
Elbette benim hatam, açıkça yanlış yazıyı kopyalamış ve çoğaltmış oldum, böyle uyarıya can kurban.

İfadeler: Tim
Bana en son verilen cezanın hatalı verildiğini düşünüyorum. Bu konuda da bahsettim. Yardım edebilir misiniz?
Konu başlığı "macOS VMware Xcode cihaz görünmüyor" iken
Ben de aynısı oldu. Şaşırdım .
yazmışsınız. Konuya herhangi bir katkıda bulunmadığı için yerinde olduğunu düşünüyorum.

Bu yanlış bir düşünce bana göre. Bu açıdan bakarsak gerçek hayatta herkesin "Ben mesleğimi biliyorum, iş yerinde nasıl davranmam, nasıl giyinmem gerektiğini bilmiyorum diye uyarı ve ceza mı alacağım?", "Ben bunun okulunu okudum doğru şekilde CV doldurmayı bilmediğim için işe mi alınmayacağım?" demesi lazım.

Her sebebin bir sonucu vardır. İş yerine tıraş olmadan gidersin uyarı alırsın, bir toplulukta yazım kurallarına uymazsın uyarı alırsın. Bunun ne bilip ne bilmediğin ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Öyle bir konuya onay verilmesi de saçma gibi geldi biraz.
İlk mesaj açılmadan önce ihtiyaca yönelik açıldı büyük ihtimal. Açıldıktan sonra düzenlenerek saçma bir şeye çevrildi.
Aynı kişi 2500-3000 TL arasında kulaklık arıyordu bir de.
Raporlayınca iki konu da kilitlenmişti sanırım.

Sözün gelişi, çok önemli değil demeye çalışıyorum. Konuyu açtı ve ciddiye almıyorsa cevap yazmayız olur biter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…