Öz güvenim kalmadı

Eğer ailesinden bahsediyorsanız, var. Arkadaş yazın bir spora gitsin, o 3 ay sonundaki vücut ailesine en güzel cevap olacaktır derslerin o kadar önemli olmadığı adına.
Hocam 16 yaşından küçük olduğu için tek kendi ağırlığıyla spor yapabilir diye biliyorum eğer kendi ağırlığı dışında spor yaparsa kaslara daha çok zarar verir.

Ben eve takdir getirdim,yaz tatili köpek gibi sanayide çalıştım. Hala babamın gözünde işe yaramaz herifin tekiyim. Kısacası bu biraz ailenin yapısına bağlı.
Hocam kusura bakmayın konuyla alakasız fakat sanayide günlük kaç lira veriyorlar?

Gece gece gülme krizine girdim ya 😆😆

Hangi hareketleri yapmalıyım koşu bandında koşma veya ağırlık kaldırma
Hocam spor salonuna gidebilirseniz iyi olur. Orada size hareketleri göstereceklerdir.

Kaslı bir işsiz.
Arkadaş yine sınıfta kalmıyor dersleri o kadar da kötü değil. Gayette bir iş sahibi olacaktır. Motivasyonlarınızı kendinize saklarsanız hepimizin yararına olur hocam :)

Hocam spor salonuna gidebilirseniz iyi olur. Orada size hareketleri göstereceklerdir.

Arkadaş yine sınıfta kalmıyor dersleri o kadar da kötü değil. Gayet de bir iş sahibi olacaktır. Motivasyonlarınızı kendinize saklarsanız hepimizin yararına olur hocam :)

Ulaştırma ve lojistik hedeflerim vardı şirket falan kurmayı hayal ediyordum 2022'nin başında falan artık o aklıma bile gelmiyor ama şu bir gerçek hep daha fazlasını istiyorlar sınıfta kalsan nasıl geçemedin derler sınıfı geçsen neden belge alamadın bunun sonu yok:)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı