Kolay gelsin, kendi isteklerime göre, yazı, resim baskısı yapan bir firma arıyorum. 2-3 adet tişört bastıracağım. Atatürk, sığınmacı problemi ve ülkeyi terk eden hekimlerle alakalı. Bireysel olarak sessiz protesto niteliğinde.
Atatürk baskılı var biliyorum ama özel yazı yazdırma şekil vs yapan lazımdı.Kanka bunun hazırları var Google'da aratırsan bulursun bende bakınayım.
Atatürk Baskılı Tişört ve Sweatshirt Modelleri | Koton
Her yaşa ve cinsiyete özel Atatürk baskılı tişört seçenekleri şimdi Koton’da! Atatürk baskılı tişört, Atatürk tişörtü, kırmızı Atatürk baskılı tişört, Atatürk resimli tişört, Atatürk baskılı sweatshirt ve daha fazlası...www.koton.com
knk onlar da var bakalım istersenAtatürk baskılı var biliyorum ama özel yazı yazdırma şekil vs yapan lazımdı.
Daha önce alış veriş yaptınız mı buradan?
ben değil arkadaşım yaptı tişört geldi sıkıntı yok isterseniz site yorumları varsa bakınızDaha önce alış veriş yaptınız mı buradan?
Teşekkürler.ben değil arkadaşım yaptı tişört geldi sıkıntı yok isterseniz site yorumları varsa bakınız
Rica ederimTeşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.