Özel güvenlik kursu cayma hakkı var mı?

@kazimbolat33 umarım sorunsuz halledersin kardeş, gelişmelerden haberdar edelim birbirimzi ikimizde mağduruz, çok dolandırıcı var burada, peki sence ben ne yapmalıyım, ben de vazgeçtim 7 gün doldu iptal edemiyoruz diyorlar, yeni şeyler deneyeyim dedim imza da attım ne yazık ki ama senet falan imzalamadım. Ne yapayım sence direk ghostlayayım mı?

Hocam kursa devam edebilirsin veya iş vaadi verdilerse savcılığa gidebilirsin. Nasıl olsa bir vaat vermişler.
Benim durumum öyleydi, şikayet var sitesinde millet yazmış. Çok kişi sorunlu bu konu hakkında. Bu arada görmezden gelsen de sonuçta imzan orada, ne yaparlar kestiremiyorum tam olarak. Başa bela oldular kısacası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kursa devam edebilirsin veya iş vaadi verdilerse savcılığa gidebilirsin. Nasıl olsa bir vaat vermişler.
Benim durumum öyleydi, şikayet var sitesinde millet yazmış. Çok kişi sorunlu bu konu hakkında. Bu arada görmezden gelsen de sonuçta imzan orada, ne yaparlar kestiremiyorum tam olarak. Başa bela oldular kısacası.
Yok gitmeyeceğim, dediğin gibi yalan söylüyorlar yarın gorusecegim muhtemelen iptal ettirmek için sonucu söylerim

Yok gitmeyeceğim, dediğin gibi yalan söylüyorlar yarın gorusecegim muhtemelen iptal ettirmek için sonucu söylerim
Yalan değil.
Her kurs en azından 10-15 anlaşmalı yeri var.
Yani kurs bitirin.
Güvenlik kartınızı alın.
Onlar size iş sunar.
Sizin eve bölgeye yakın iş yoksa..

Güvenlik kartınız elinizde..
Anında iş bulursunuz.

Ama bana iş vaat ettiler inanmıyorum gitmiyorum olmaz!!

Ha fiyatı pahalıysa ve ücretin tamamını vermediyseniz gitmeyin.
Ama ben gitmiyorum, inanmıyorum paramın tamamını verecekler diye kanun kural yok..

Zaten kurs çoktan başlamış olmalı.
Devam mecburiyeti var.
Ve siz çoktan kaldınız para yandı!!
Sürücü kursları gibi değiller.
Ismini yazdır arada git yada sadece direksiyon dersine katıl olayı yok...
Devam mecburiyeti var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı